30 / 04 / 2024

kayseri dinlenme tesisi ihalesi

kayseri dinlenme tesisi ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeşilhisar ilçesi, İçmece Mahallesinde bulunan dinlenme tesisleri 6 milyon 850 bin TL'ye Kapalı Teklif Usulü ihalesi ile 10 yıllığına kiraya veriliyor.

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Deprem fırsatçısına şok! Öyle bir ceza yedi ki...

Ticaret Bakanlığı fahiş fiyat artışı yapan yol üzeri dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Kayseri Hacılar'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi, 4633 ada 3 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 932 bin 780 TL'ye satıyor...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri'de 9 milyon TL'ye satılık özel eğitim tesisi imarlı arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi'nde bulunan 9 metrekarelik, Özel Eğitim Tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor...

Kayseri Talas'a yeni sağlık tesisi kazandırıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde belediye ve hayırsever Kirazgiller Ailesi tarafından inşa edilen Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatı tam gaz!

Sosyal belediyecilik anlamında Türkiye’ye örnek olan Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Sosyal Tesisi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, SGK İzmir Eğitim ve Dinlenme Tesisi'nin satıldığı iddiası TBMM gündeminde konu oldu..

Türk Kızılayı'ndan dinlenme tesisi inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kırklareli ili, Merkez ilçesi, Kavaklı köyündeki alanda dinlenme tesisi yaptırılacak. İnşaat ihalesi 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

kayseri dinlenme tesisi ihalesi Haberi

kayseri dinlenme tesisi ihalesi

DİNLENME TESİSLERİ KİRAYA VERİLECEKTİR


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


İlimiz, Yeşilhisar İlçesi, İçmece Mahallesinde bulunan Dinlenme Tesisleri, her türlü giderleri (vergi, resim, harç, sözleşme giderleri, inşaat yapım giderleri vs.) ihale alıcısına ait olmak üzere, Yeşilhisar Belediyesi tarafından belirlenmiş Mimari Projesi ve İnşaat Teknik Şartnamesi doğrultusunda, kira karşılığı Yap-İşlet-Devret kapsamında yapılan protokol gereği Belediyemizce, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince "Kapalı Teklif Usulü İhale" ile 10 yıllığına kiraya verilecektir.


KDV Hariç Muhammen Bedeli : 6 milyon 850 bin TL


Geçici Teminat : 205 bin 500 TL


1 - İhale 11/03/2015 Çarşamba günü saat 15.00'da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.

2 - İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a - 2886 sayılı kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu

b - Geçici...