14 / 05 / 2024

kayseri havalimanı arkasındaki arazi ne olacak

kayseri havalimanı arkasındaki arazi ne olacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, projelerini Dünya Ticaret Merkezi’ nde düzenlenen toplantıyla açıkladı. Başkan Özhaseki, Kayseri' nin merkezinde 450 bin metrekarelik deniz olacağını söyledi...

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını hizmete açacaklarını müjdeledi. İşte Bakan Uraloğlu'nun konu ile ilgili o açıklamaları....

Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik metro hattı bu ay açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'daki Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın büyük ihtimalle 10 Mart tarihinde, İstanbul Havalimanı arası 14 kilometrelik metro hattının da bu ay içinde hizmete sunulacağını belirtti. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Dolar kurundaki artışın arkasındaki sır! Bu bir dolar tahmini değil diyen Ekonomist Alaattin Aktaş resmen açıkladı!

Merkez Bankası'nın döviz politikasıyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alan Ekonomist Alaattin Aktaş  dolardaki yükselişe neden izin verileceğini açıkladı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Dünyayı kasıp kavuran OpenAI'a 100.000 dolarlık hibe

Ünlü ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun arkasındaki güç olan OpenAI, Perşembe günü yaptığı açıklamada, yapay zeka yazılımının önyargı ve diğer etkenleri ele almak için nasıl yönetilmesi gerektiğini tespit etmek üzere 1 milyon dolarlık bir fondan 10 eşit hibe sağlanacağını söyledi.

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Altında 3 adımlı yükseliş sürprizi! Altını olanlar resmen buz kesti! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın!

Powell şahin tonlu açıklamasıyla altının arkasındaki 1.800 dolar takozunu yerinden oynattı ve satış dalgasına neden oldu. Uzmanlar ise piyasa Fed’i iyice sindirdikten sonra altının 3 adımda ulaşabileceği rakamı peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!

2022 yılında gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkasını Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı. Yatırımcıları uyaran Memiş gümüş ve altın piyasasında yaşanılanları tek tek anlattı.

Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Japonya'nın Karanlık Ruhu asla uyumaz" felsefesi tüm Yamaha MT modellerinin arkasındaki ilham kaynağı olan Yamaha MT-09 SP ile karanlığa meydan okuyun! İşte Yamaha MT-09 SP 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

kayseri havalimanı arkasındaki arazi ne olacak Haberi

kayseri havalimanı arkasındaki arazi ne olacak


Dünya Ticaret Merkezi’nde, ‘Ufuktaki Kent Kayseri’ adı altında düzenlenen toplantıya, AK Partili belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, partililer, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıya girişinde vatandaşlar tarafından “Kayseri’nin gururu” sloganları ile karşılanan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Bundan tam 5 yıl önce şehir ile ilgili düşüncelerimizi paylaşmıştık. Yaklaşık 2 bin kişi katılmıştı. Burada sunduğumuz projeler zor projelerdi. Zaman kısaydı ve yapması çok zor olan projelerdi. Adeta hükümet ve devlet projeleriydi. Belki de dünyanın hiçbir yerinde belediyeler bu projelerin altından kalkamazdı. Fakat arkadaşlarımızla projelerin gerçekleşmesi hususunda hemfikirdik. Bunların Kayseri için kazandırılması gerekiyordu. Bu şehrin insanlarına borcumuz vardı ve ödemek zorundaydık. Emin olun hiç kimse projelere karşı koymadı. Herkes elinden geldiği...