29 / 04 / 2024

kayseride kiralar euro ile mi ödeniyor

kayseride kiralar euro ile mi ödeniyor

Gayrimenkul satış ve kira bedellerinin bir dönem Alman markı olarak istendiği Kayseri'de şimdilerde talepler Euro cinsinden oluyor. Ev için istenilen kira miktarları yıllık 2 bin ila 4 bin Euro arasında değişiyor.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Faiz, dolar, euro, borsa ve altın! Hangi yatırım aracı 2-3 sene sonra ev aldırabilir?

Konuta ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor. Günümüzde konut fiyatları çok yüksek ve kiraların da çok artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar barınma konusunda büyük sorun yaşıyor. Konut almak isteyenler birikimlerini altın, dolar, euro gibi yatırım araçlara yapıyor.

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Avrupa’da kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı!

Avrupa'da konut krizi derinleşirken kira fiyatları aldı başını gitti. Kiralık konut kapsamında en pahalı kent olan Dublin’de aylık kiralar metrekare başına 32,8 Euro’ya ulaştı.

Almanya'da öğrenci evlerinin kiraları cep yakıyor!

Almanya'nın 19 kenti için hazırlanan rapora göre, öğrencilerin konut kiraları 2021 yılında geçtiğimiz seneye göre yüzde 1,8 yükseldi. Öğrenciler 30 metrekare büyüklüğündeki ev için su ve yakıt dahil ayda ortalama 515 Euro kira ödemesi yapıyor. 

TCDD’ye ait binalardaki kiracı Bulgarlar 4 yıldır kiralarını ödemiyor!

Kapıkule Sınır Kapısı’nda TCDD’ye ait binalarda kiracı olan Bulgar taşımacılar, 4 senedir kiralarını ödemiyor. 2020'de ödenmeyen kira borcu 16 bin Euro daha arttı.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'nin kiralarında kur sabitlendi!

Akiş GYO Akasya Alışveriş Merkezi ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kiralarında Ağustos ayı için dolar euro kurunu sabitledi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Avi Alkaş: AVM’leri euro kurtardı!

JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye’deki alışveriş merkezi (AVM) kiralarının euro cinsinden yapıldığını belirterek, “Son 20 yılda eğer AVM kiraları TL üzerinden hesaplansaydı, yaklaşık yüzde 20 seviyelerinde bir artışa yol açardı” dedi.

Kayseri'de AVM manzaralı ev kiraları Boğaz manzaralı evleri geçti!

Kayseri'de AVM manzaralı rezidans kiralamak isteyen profesyonel futbolcular ve teknik heyet kiraların uçukluğundan şikayetçiler. İcrasının 7-8 bin euro olduğu evler için kendilerinden 25 bin euro istediklerini iddia ediyorlar..

Güney Residence'ta 240 bin Euro'ya! Son 7 konut!

Zekeriyaköy'de yapılan Güney Residence'ta konutlar 240 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satılıyor

kayseride kiralar euro ile mi ödeniyor Haberi

kayseride kiralar euro ile mi ödeniyor

Özellikle kira bedellerini Euro cinsinden isteyen ev sahipleri, kiracıları da zorluyor. Ev için istenilen kira miktarları ise 2 bin ila 4 bin Euro arasında değişiyor. Almanya, para birimi olan Mark'tan Euro'ya 2002 yılında geçti. Bu tarihe kadar Kayseri'de gayrimenkul satışları, kira bedelleri özellikle Alman Markı olarak belirlenen fiyatla satışa sunuluyordu. Euro'ya geçişle birlikte bir dönem satışlar bu para cinsinden oldu. Türk Lirasından sıfır silinmesinin ardından büyük oranda gayrimenkul satış ve kira bedelleri Türk Lirası olarak satışa sunuldu. Euro ve dolar cinsinden yapılan fiyatlandırma ise azalmıştı. Ancak son bir yıl içinde Euro ve Dolar'daki ha reketlilik eskiye dönüşü beraberinde getirdi. Ev kiralamak için yerel gazetelerdeki ilanları, emlakçılardaki duyuruları ve apartmanlara asılan dev kiralık ilanlarını takip eden ve ev sahiplerini arayan...