04 / 05 / 2024

Kazım İspahani özgeçmiş

Kazım İspahani özgeçmiş

KM Mimarlık kurucusu Dr. Kazım İspahani kimdir? Mimar Kazım İspahani, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dr Kazım İspahani, KM Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Kazım İspahani...

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar hemen bakın: 2024 deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evleri kentsel dönüşümlere girenlere düzenli olarak kira yardımı veriliyor. Ayrıca 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı veriliyor. Peki 2024 kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere ekim müjdesi gelebilir mi? Bu ay emekli maaşı ek zam var mı, yok mu? Maaş+ 5 bin TL...

Milyonlarca emekli vatandaş maaşlarına zam yapılacak günü iple çekiyor. Peki, 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere ekim müjdesi gelebilir mi? Bu ay emekli maaşı ek zam var mı, yok mu? Maaş+ 5 bin TL...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisi merakla bekliyor... Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisinin merakla beklediği ara zam için adeta nefesler tutuldu. Peki Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

Dul ve yetim maaşı kaç lira oldu? Mayıs 2023 maaşlarında son dakika! Yeni zam var mı, ikramiye ödenecek mi? 

Emekli maaşlarında taban ücretin 7.500 TL yapılmasının ardından dul ve yetim maaşları merak konusu oldu. Peki dul ve yetim aylıklarına yeni zam var mı, ikramiye ödenecek mi? 

Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Milyonlarca memur, maaşlara ara zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Kiracı kira yardımı alabilir mi? Ev sahibi kira yardımı alır mı?

Kira yardımı Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük ölçekli depremlerden sonra gündeme geldi. Vatandaşlar, oturdukları evlerin ağır hasarlı olduğunu öğrendiği devlet tarafından verilen kira yardımını alabilirler mi? İşte detaylar!

4.8'lik deprem sonrasında Bolu'da eğitime ara verildi! Okullar tatil mi oldu? Yarın okullar açık mı? İşte detaylar...

Bolu Valiliği cuma günkü derslerin 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ara verildiğini duyurdu.  Yarın okullar açık mı? Okullar tatil mi oldu? İşte detaylar...

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika depremi! Zam mı geldi, indirim mi oldu? BP, Opet, Shell 26 Aralık 2022 fiyat listesi!

Brent petrol fiyatları Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle dalgalanmaya devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları araç sahipleri arasında gündem olmaya devam ediyor ve 27 Aralık'ta fiyat indirimi mi yoksa fiyat artışı mı olacağı merak ediliyor. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Kazım İspahani özgeçmiş Haberi

Kazım İspahani özgeçmiş

Kazım İspahani kimdir?

Dr. Kazım İspahani, 1947 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1972 yılında bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 1982 yılına kadar akademik kariyerini sürdürmüştür. 


1976-1977 yıllarında Oxford Polytechnic ve AA London mimarlık okullarında çalışmış, 1980 yılında doktor ünvanını almıştır. Ulusal ve uluslararası mimari yarışmalarda 8 ödül kazanmıştır.


KM Mimarlık

KM Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Ltd.Şti. 1984 yılında İstanbul'da Dr.Kazım İspahani tarafından kurulmuştur. 

Kurulduğu tarihten 1991 yılına kadar yurtiçinde ağırlıklı olarak konut ve otel mimari ve iç mimari çalışmalarını gerçekleştirmiş, 

1991 yılından itibaren de Türkmenistan, Kazakistan, Rusya, Ukrayna, İran ve Azerbaycan'da otel projelendirmeleri yapmış ve inşaatların kontrollük görevini üstlenmiştir. Bu yıllarda yurtiçinde de çeşitli endüstriyel ve idari yapılar projelendirmiştir. 


Firma kurucusu Dr. Kazım İspahani, 1947 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1972 yılında bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 1982 yılına kadar akademik kariyerini...