16 / 05 / 2024

keçiörende kütüphane varmı

keçiörende kütüphane varmı

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki Cemil Meriç İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışına katıldı. İşler, belediyelerin son yıllarda kültürel ve sosyal anlamında çok güzel hizmetler sunduğunu ifade etti...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Gümüş yatırımcılarına kötü haber: 21 TL'nin altına sarkabilir

Altından sonra yatırımcılar en çok yatırımı gümüşe yapıyor. Altınla birlikte rekora yükselen gümüş için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları 21 TL'nin altına sarkabilir. Peki gümüş fiyatları ne zaman düşüşe geçecek?

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat!

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat...

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde temmuz ayı için kötü haber

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek ödemeleriyle ilgili flaş bir bilgi ortaya çıktı. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler hakkında temmuz ayına ilişkin kötü haber.

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

Doğalgazda kötü haber geldi! Faturaların bin TL'yi bulması bekleniyor! Hemen bu hesaplamalara bakın!

Doğalgaz için kötü haber geldi. Doğalgaza gelen fahiş zamlar, kış mevsimine girişle beraber faturalara da yansımaya başladı. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte, doğalgaz faturalarının önümüzdeki aylarda bin TL'yi geçmesi bekleniyor. 

Cep telefonunuzdan silmeniz gereken 70 kötü amaçlı uygulama açıklandı! Paranızı cebinizden çalıyorlar!

Bir güvenlik araştırmacısı, Android  telefonları hedefleyen bir uygulama keşfetti. Autolycos, Google Play Store'da en az 8 uygulamada kayıtlı, kullanıcılara maddi zarar veriyor. İşte zararlı yazılım içeren kötü uygulamalar... Hemen bakın, paranızdan olmayın!

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Ankara Keçiören'de 17.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Ovacık Mahallesi, 91865 ada 3 parselde yer alan arsayı 17 milyon 910 bin 450 TL'ye icradan satıyor...

keçiörende kütüphane varmı Haberi

keçiörende kütüphane varmı


Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler,  "Yeni canların yitirilmesine yönelik bu tür sokak hareketlerinin yapılmasını ben yadırgıyorum ve kınıyorum. Buradan bütün muhalefet partilerine de özellikle CHP'ye bu tür provakasyonlara kalkışmaması konusunda uyarıda bulunmak istiyorum" dedi. 


Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi'ndeki Cemil Meriç İlçe Halk Kütüphanesi'nin açılışına, İşler ile Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Meriç'in kızı Ümit Meriç ve vatandaşlar katıldı.


İşler, burada yaptığı konuşmada, Cemil Meriç'in 20. yüzyıl düşünce tarihine önemli not düşen isimlerden birisi olduğunu belirterek, "Geçmişte atalarımıza, ecdadımıza vefada saygısızlık yaptığımız oldu ama çok şükür son yıllarda bunları telafi etmeye başladık" dedi.


Cemil Meriç, Necip Fazıl ve Erdem Beyazıt isimlerinin çeşitli kütüphanelere, merkezlere verilmeye başlandığını dile getiren İşler,...