26 / 06 / 2024

Kelebek mobilyanın yurt projeleri

Kelebek mobilyanın yurt projeleri

Türkiye'nin köklü mobilya markası Kelebek, yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projede gerçekleştirdiği dekorasyon çalışmalarıyla elde ettiği birikimi, bugün Türkiye'nin en prestijli projelerine yansıtmaya devam ediyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yurt dışına çıkış harcı ile ilgili açıklama geldi!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yurt dışına çıkış harcına yönelik açıklamalarda bulundu. Yapıla Açıklama kapsamında "Yurt dışına çıkış harcının, yurt dışına çıkış tarihinde yürürlükte bulunan miktarlar üzerinden ödenmesi gerekir" diye ifade edildi.

Polat Gayrimenkul'ün yurt içi ve yurt dışı projelerine büyük talep! Konutların yüzde 80'i satıldı!

Polat Gayrimenkul’ün, yurt içi ve yurt dışı projeleri büyük talep gördü. Büyük ilgi neticesinde beklenenden çok daha hızlı tükenen  dairelerin yüzde 80'i satıldı.

Yurt dışından konut alan Türklerin radarındaki 6 ülke!

Türk yatırımcılar yönünü yurt dışına çevirirken, Türklerin en çok konut aldığı 6 ülke de belli oldu. İşte o ülkeler...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Yatırım yapan olmazsa kiralayacak ev de olmaz! Türkiye'de kısıtlananlar, konut yatırımını yurt dışında yapıyor!

Kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra düşen satışlar da son günlerde sık sık gündem oluyor. Peki konutta arz nasıl artar, fiyatlar nasıl düşer? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Konut yatırımcısı rotasını yurt dışına çevirdi!

Küresel Konut Fiyat Endeksi'ne göre dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, yatırımcılar artık konut tercihini yurt dışından yana yapmaya başladı.

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Zorunlu kış lastiği uygulaması bugün yurt genelinde başladı

İstanbul'da 25 Kasım 2023'te başlayan ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, yurt genelinde bugün başladığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kelebek mobilyanın yurt projeleri Haberi

Kelebek mobilyanın yurt projeleri

Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, "Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü projeye özel sunduğumuz iddialı çözümlerle, mobilya ve mutfak alanında fark yaratıyoruz" dedi. 

Türkiye'de modüler mobilya ve mutfak denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; trendleri belirleyen iddialı tasarımlara sahip ev mobilyalarının dışında, konut, otel ve yurt gibi büyük projelerin dekorasyon ve tefriş çalışmalarını da uzman ekipleriyle yürütüyor. Bugüne kadar 8 binden fazla projenin, mutfak, banyo, çamaşır odası, vestiyer ve gömme dolap gibi uzmanlık ve donanım gerektiren alanlarda yenilikçi çözümler üreten Kelebek, üstlendiği her projede çıtayı daha yukarı taşıyor. 

Projeli işler alanında atağa kalktık Kendine has çizgisi ile Türkiye'nin ilk markalı mobilyasını üreten Kelebek'in, projeli işler alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla atağa kalktığını vurgulayan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü...