27 / 05 / 2024

Kemal Karaküçük hayatı

Kemal Karaküçük hayatı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurguladı.

Çaya yine zam geldi! Çaya yapılan zam yüzde 110’u geçti...

Çay, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir ürün. Çay fiyatları da her geçen gün artıyor. Buna göre çaya bu hafta itibarı ile yeni bir zam daha yapıldı. Böylece haziran ayından bu yana çaya yapılan zam yüzde 110’u geçtiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Cigna sigorta, yoluna QNB Sigorta olarak devam edecek!

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik; faaliyetlerine QNB Sigorta adıyla devam edeceğini açıkladı. Şirketin ortaklık yapısı yüzde 100 QNB Finansbank iştiraki olarak değişti.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! 24 saat içinde almak mümkün!

Günlük hayatın rutini haline gelen online alışverişlerde kredi kartı kullanan vatandaşlara kritik bir uyarı geldi. Siber güvenlik uzmanları, e-ticaret sayfalarından alışveriş yapan kişilerin fiziksel kredi kartı yerine sanal kredi kartı kullanılmasını tavsiye ediyor. Öte yandan kredi kartndan usulsü

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Facebook tahtını korudu, Twitter ilk 10’a bile giremedi

Sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Her anımızı, yediğimizi, içtiğimizi, tatilimizi anlık olarak paylaşır olduk. Peki hangi sosyal medya platformunu ne kadar kişi kullanıyor? Sosyal medya platformlarının aktif kullanıcı sayıları açıklandı.

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.

Kia eylül fiyatları açıklandı! Bu haberi okumadan araba almayın! İşte, Kia Picanto’nun 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sportif dış tasarımı ve benzersiz karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Kia Picanto, günlük hayatı tüm konforuyla yaşamak isteyenler için tasarlandı. İşte, Kia Picanto’nun 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

8K kamera mı? Akıllı telefon mu? Cevap Samsung Galaxy Note20 Ultra! 5 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Şehir hayatı, iş başlangıçlarına alışırken günlük hayatımıza ayak uyduracak yeni bir cihaza ihtiyacınız mı var? Kalemi telefonla ilk kez birleştiren Samsung Note Serisi, cebinize koca bir dünya sığdırıyor! Onu, avucunuzun içine sığacak bir bilgisayar, mobil oyunda üst seviye bir cihaz, 8K kamera ola

Havalar yağmurlu diye üzülmeyin! Electrolux PerfectCare 700 hem yıkar hem kurutur! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Günlük hayat temponuza mükemmel uyum sağlayan Electrolux PerfectCare 700, sizi yarı yolda bırakmaz. Kullanışlı yapısı ve uygun fiyatıyla Electrolux PerfectCare 700, 4 Eylül 2022 fiyatıyla haberimizde sizi bekliyor..

Kaçış yok! Takipteyiz

Akademisyenler E-ticaret sitelerinin sağladığı avantajları ve dezavantajlarını masaya yatırdı. İnternet sitelerinden alışverişin avantajları pandemi süreci ile birlikte kendini gösterdi. Dijital reklamlara ne kadar kızsak da artık hayatımızın bir parçası haline geldiler ve takipteyiz...

Güncel cep telefonu fiyatları! En uygun Samsung, iPhone, Huawei, Oppo, Xiaomi fiyatları

Cep telefonları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İşte Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, iPhone başta olmak üzere güncel akıllı telefon fiyatları.

Kemal Karaküçük hayatı Haberi

Kemal Karaküçük hayatı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın, Germanicia Antik Kenti, Ashab-ı Kehf, Necip Fazıl ve Aşık Mahzuni gibi değerlerinin yanı sıra, dağcılık, kuş gözlemciliği ve su sporları potansiyeli, florası ve gastronomisiyle turizm sektörünün önemli destinasyonları arasına gireceğini bildirdi. Karaküçük, öncelikle Germenica Antik Kenti'nin yerinin kamulaştırılmasının önemine dikkati çekerek, "Çünkü, deniz ve kum için tatil yapanlardan çok kültür turizmi kapsamında gezen turistler daha fazla para harcıyor. Bu nedenle elimizdeki kültürel madenlerimizi iyi değerlendirmeliyiz" dedi.



TURİZMDE ATILIMA İHTİYACIMIZ VAR 

Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurgulayan Karaküçük, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu konuda Büyükşehir Belediyesi, Kültür Turizm İl Müdürlüğü ve bakanlığımıza önemli görevler düşüyor. Kahramanmaraş'ta ticaretin artması açısından turizm olukça...