24 / 07 / 2024

Kemal Reis

Kemal Reis

Canreis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Reis, Fatih Reis, Kemal Reis tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Reis tarafından kuruldu. 

Gelibolu Belediyesi'nden mühürlenen yazlık mekanlar açıklaması!

Gelibolu Belediyesi tarafından Kemal Reis Caddesi Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda başlatılan uygulamalarla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, "İlgili alanda 3194 sayılı imar kanununun 32.maddesi uygulanmaktadır" denildi.

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Doğukan Bedir Müdürlüğü'nde, Arnavutköy Nenehatun Mahallesi 'nde kuruldu.

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

Esenler Oruçreis'te kuralar çekiliyor!

Esenler Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşümde ikinci kez kura çekildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı kura töreninin ardından gerçekleştirilen kura çekimleriyle, kentsel dönüşüme katılan ev sahipleri, yeni anahtarlarına kavuşuyor...

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na ecrimisil şoku!

Milli Emlak, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki işletmelerden 150-220 bin TL arası geriye dönük ecrimisil talebinde bulundu. Milli Emlak, otopark işletmecisi İZELMAN’dan da ecrimisil parası istedi

Oruçreis'in dönüşümü başladı!

Oruçreis'in dönüşümü başladı. Esenler Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı

Oruçreis'te kentsel dönüşüm başladı!

Oruçreis'te kentsel dönüşüm başladı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı.

Mustafa Kemal Turan: Türkiye'de imar hukuku yok!

Balçova Arsa Mağdurları Avukatı Mustafa Kemal Turan 40 yıldır İzmir'de yapılan imar hukuksuzlukları ile savaştıklarını söyledi. Turan, "Seçimlerden önce bütün adaylar gelirler, sorunumuzu dinlerler, tapu sorununun ortadan kaldırılacağını söylerler'' dedi.

Esenler Oruçreis'te kazma vuruldu!

Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı. Esenler Oruçreis'te 6 günde 8 bina yıkıldı...

Kemal Reis Haberi

Kemal Reis

Canreis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Reis, Fatih Reis, Kemal Reis tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu.


Canreis İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, Ticarethane, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...