13 / 05 / 2024

kemer ruhsatsız iş yeri yıkımı

kemer ruhsatsız iş yeri yıkımı

Kemer ilçesinde ruhsatsız oldukları tespit edilen 30 iş yerinin yıkımına başlandı. Çok sayıda jandarma, çevik kuvvet ve zabıta ekibinin güvenlik önlemi aldığı yıkım öncesi vatandaşlarla belediye ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! İşte Koçtaş mutfak dolapları! 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mutfağınız için böyle dolap görmediniz! Açılır kapanır dolaplar kapış kapış gidiyor. İşte Koçtaş’ta satılan o dolapların özellikleri ve fiyat listesi…

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, resmen açıkladı! Euronun kaderi o tarihte belli olacak! Henüz işimiz bitmedi! Acil bakın!

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi! 3 bine yakın şoför alınacak...

Ehliyetim var diyorsanız iş ayağınıza geldi! İŞKUR müjdeyi verdi. 3 bine yakın şoför alınacak. İşte iş ilanına ilişkin merak edilen detaylar...

OGM tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın ama sakın kaçırmayın! 

İş arayan pek çok kişinin beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Orman Genel Müdürlüğünün tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapılacağı belirtildi...Bu tarihleri sakın ama sakın kaçırmayın...

Orman Genel Müdürlüğü 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! 

Kamu kurumlarının KPSS şartsız personel alım ilanlarını araştıranlar için son dakika müjdesi geldi. Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde KPSS şartsız işçi alımı yapılacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

kemer ruhsatsız iş yeri yıkımı Haberi

kemer ruhsatsız iş yeri yıkımı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 30 ruhsatsız iş yerinin yıkımında esnaf ile belediye ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.


Beldibi Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi'nde ruhsatsız olduğu tespit edilen 30 iş yerinin yıkımı için Kemer Belediyesi ekipleri, bölgeye geldi.


Belediye görevlilerine çok sayıda jandarma ve çevik kuvvet ekibiyle toplumsal müdahale araçları da eşlik etti. İş yeri açma izinlerinin kendilerine Kemer Belediyesince verildiğini öne süren iş yeri sahipleri, yıkımın yaz sezonunun sonunda yapılması gerektiği gerekçesiyle ekiplere tepki gösterdi.


Yaklaşık 50 kişilik grup, mağazaları yıktırmayacaklarını söyleyerek yıkım ekiplerini protesto etti. Bu sırada bir kişi fenalık geçirdi. Bu kişiye bölgede hazır bekletilen ambulans ekibi müdahale etti. 


Belediye ekipleri ve esnaf temsilcilerinin görüşmesi sonucu yıkımın, iş yerlerindeki eşyaların alınmasından sonra yapılmasına karar verildi.


Esnaf ve belediye görevlilerince mağazalardaki eşyalar çıkartıldıktan sonra...