05 / 05 / 2024

kenstel dönüşümdeki 10 mahalle

kenstel dönüşümdeki 10 mahalle

Kentsel dönüşümü içinde bulunan Avrupa ve Anadolu Yakası'nda bulunan 10 mahallede konut fiyatlarında yüzde 50'ye varan artış görülmeye başlandı...

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

10 soruda kentsel dönüşüm yasası! İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni kanun geliyor. İşte, Yarısı Bizden kampanyasının İstanbul’da uygulanmasına da olanak verecek yasayı anlatan 10 soru ve 10 cevap...

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

İstanbul’un dönüşümü için 10 kritik öneriyi sektörün uzmanları tek tek sıraladı!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından kentsel dönüşümün tek çözüm olduğu bir kez daha vurgulandı. Peki İstanbul'da böyle bir deprem olursa ne olur? Sektör uzmanların İstanbul'un dönüşümü için 10 kritik öneriyi tek tek sıraladı.

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçen hafta kamuoyuna duyurulan "Kentsel Dönüşüm Kredisi"nin detayları tek tek açıklandı. Kentsel dönüşüm kredisi 10 soruda tüm detayları...

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

kenstel dönüşümdeki 10 mahalle Haberi

kenstel dönüşümdeki 10 mahalle

Kentsel dönüşümle birlikte Avrupa ve Anadolu yakasında 10 mahallede başlayacak olan çalışmalar mahallelerde metrekare fiyatları 1500 TL'nin üzerine çıktı. Gecekonduların yoğun olduğu semtlerde konut fiyatlarında yüzde 50'ye varan artışlar görünmeye başlandı. Anadolu yakasında Çerkez ve Taşdelen mahallelerinde geçen yıl 120 bin TL  iken 160 bin TL, Çamlık ve Mehmet Akif mahallelerinde 100 bin TL iken 200 bin TL, Mimar Sinan mahallesinde 100 bin TL iken 170 bin TL'ye yükseldi. Avrupa Yakasında Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı, Merkez ve Pazaiçi mahalleleri ve Yıldıztabya mahallelerinde de yüzde 20 ila  yüzde 40 arasında fiyat artışı...