14 / 05 / 2024

KENT-DER yöneticileri altınok öz

KENT-DER yöneticileri altınok öz

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği (Kartal KENT-DER), yeni yönetimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Dernek Başkanı Erim Özman, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verdi.

Turgut Altınok'tan Antalya'da 600 konutu olduğu iddialarına yanıt!

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 evinin olduğu iddialarına cevap vererek, Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) üzerinden alınan belgeyi gösterdi.

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Altınok'tan Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneri!

Melih Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarına öneride bulundu. Altınok, Avrupa'da inşaat yapan iş insanlarının yurt dışına götürdüklerinin yüzde onunu kendilerini zengin eden ülkelerine geri getirmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toya Kent Mecidiyeköy daire fiyatları 2017!

Toplam 35 adet konut, 6 adet ticari üniteden meydana gelen Toya Kent Mecidiyeköy projesinde teslimlerin 15 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Toya Kent Mecidiyeköy daire fiyatları 2017...

Altınok Öz Kartal'daki yatırımları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Öz, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

KENT-DER yöneticileri altınok öz Haberi

KENT-DER yöneticileri altınok öz


Kartal Kentsel Geliştirme Derneği(Kartal KENT-DER), yeni yönetimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni seçilen Kartal KENT-DER Yönetim Kurulu Başkanı Erim Özman ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Dernek Başkanı Erim Özman, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verdi. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’daki deprem ve yerinde dönüşümü detaylarıyla anlatarak örnekledi. Deprem ve yerinde dönüşümü en iyi uygulayan belediyenin Kartal Belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Altınok Öz, bundan sonraki çalışmalarda da fikir alışverişlerinin önemine değinerek “Kartal’ı halkla beraber yönetiyoruz.” dedi. Yeni yönetime başarılar diledi. 




Kartal...