21 / 05 / 2024

Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ödülü Adem Dalgıç

Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ödülü Adem Dalgıç

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışması'nda 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 'Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü' aldı...

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Metrik Planlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Metrik Planlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fatih Uysal tarafından kuruldu.

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur, Cihan Barış Soydan, Bülent Öztürk ve Murat Döker ortaklığında kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Primera Yapı İnşaat Planlama Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Primera Yapı İnşaat Planlama Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Günder Murat Kocaman tarafından kuruldu.

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Park Kent Mobilyaları ve Kauçuk Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karabacak ve Zafer Kapan tarafından kuruldu.

Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ödülü Adem Dalgıç Haberi

Kent Planlama ve Kentsel Tasarım ödülü Adem Dalgıç

TEKİRDAĞ Belediyesi, Özel Kalem Dergisi'nin düzenlediği 6. Yerel Yönetim Ödülleri Yarışması'nda 'Kent Planlama ve Kentsel Tasarım' kategorisinde ödüle layık görülürken Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç 'Yılın İl Belediye Başkanı Ödülünü' aldı. İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Ödül Töreni'nde Tekirdağ Belediyesi'nin ödülünü alan Plan ve Proje Müdürü Mukadder Çetiz ödülü Başkan Dalgıç'a teslim etti. 


Sabah...