03 / 05 / 2024

kentder başkanı rıza hüseyin erkanlı

kentder başkanı rıza hüseyin erkanlı

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını dilediğini ve kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılmasını umduklarını söyledi.

Kentsel dönüşümde süreci acilen hızlandıralım!

Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan 6,5 milyon çürük yapı stokunun dönüşümü konusunda henüz yeterince yol alınamadı! Deprem korku yaratırken KENTDER’den kentsel dönüşümde sürecin hızlandırılması uyarısı geldi.

KENTDER'den 'kentsel dönüşümde özel sektör aktif değil' şikayeti!

Kentsel Dönüşüm Derneği (KENTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, kentsel dönüşümde özel sektörün yeterince aktif olamadığından şikayet etti. Bu nedenle emsal karmaşasına çare bulunmasını talep etti...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

ECB Başkanı Lagarde'den kritik faiz açıklaması geldi! Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklanın hemen ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Fed Başkanı Powell: ''Bu yıl faiz indirimi öngörülmüyor''

Jerome Powell, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı olarak, bankacılık sistemindeki koşulları yakından takip etmeye devam edeceklerini ve sistemi güvenli ve sağlam tutmak için gereken tüm araçları kullanmaya hazır olduklarını belirtti.

İşte üretici ile market arasında en fazla fiyat farkı olan ürünler! TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı!

Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şubatta üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının yüzde 251,6 ile elmada görüldüğünü söyledi. Bayraktar, markette 41 ürünün 31’inde fiyat artışı, 10’unda ise azalış olduğunu belirtti.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş Sanayi Odası Başkanından son dakika açıklaması: Felaket, görünenin 10 katı!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu yaptığı açıklamada felaketin boyutunun görünenin 10 katı olduğunu dile getirerek borçların dondurulmasını talep etti.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

kentder başkanı rıza hüseyin erkanlı Haberi

kentder başkanı rıza hüseyin erkanlı

AK Parti Hükümeti tarafından çıkarılan ve Türkiye’deki çürük yapıların yenilenmesini içeren Kentsel Dönüşüm Yasası’nın Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Erkanlı, “ Kentsel dönüşüm sürecinin başarılı olabilmesi için arkasında siyasi irade şarttır. Tek parti hükümetinin önümüzdeki dört yıl içerisinde bu konuya eğilmesi ve kentsel dönüşüm sürecine ilişkin olarak çalışmaların yoğunlaşması oldukça önemli. Bu yasanın sağlıklı olarak işleyebilmesi için hükümet, özel sektör, yerel yönetim ve STK işbirliği içersinde ilerlemesi gerekiyor” diye konuştu.



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olan 6,5 milyon çürük yapı stokunun dönüşümü konusunda henüz yeterince yol alınamadı. 16 Kasım'da Marmara'da meydana gelen 4,2 şiddetindeki depremin korku yarattığına dikkat çeken Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, depremin kentsel dönüşümü...