03 / 05 / 2024

kentkart dolmuş kartı bodrum

kentkart dolmuş kartı bodrum

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uygulamasına başlanan Kentkart'ın tanıtımını yaptı. Tanıtıma Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Kentkart Genel Müdürü Ercan Ünal katıldı...

Riskli Yapı Bina Kartı başvuru!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında 'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi  TBMM'ye sunuldu. Peki Riskli Yapı Bina Kartı nedir? Riskli Yapı Bina Kartı nasıl alınır? İşte Riskli Yapı Bina Kartı başvuru...

Riskli Yapı Bina Kartı nedir? 

'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi  TBMM'ye sunuldu. Peki Riskli Yapı Bina Kartı nedir? Riskli Yapı Bina Kartı nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi geliyor!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile 'Riskli Yapı Bina Kartı' düzenlemesi geliyor...

Binalara kimlik kartı düzenlemesinde son durum!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem riskiyle ilgili açıklamalarında her bina kimlik kartı verilmesinin önemini vurguladı. CHP’nin ısrarına rağmen söz konusu düzenleme Meclis gündemine alınmadı. CHP’li Mahmut Tanal’ın hazırladığı kanun teklifi, henüz beklemede. 

TCMB'den kredi kartı azami faiz oranlarına ilişkin tebliğ!

Kredi Kartı İşlemlerinde Uygulanacak Azami Faiz Oranları Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanları Go-kart pisti mi oluyor?

İzmir Güzelbahçe'de doğal sit alanı üzerinde yapılmak istenen ‘Go-kart’ pistini kapsayan imar planları Bakanlık tarafından onaylandı.

Bankada parası ve altını olan yüksek kredi kartı limiti alabilecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), yeni düzenlemesiyle bankada parası ya da altın hesabı olanlara yüksek kredi kartı limitinin tahsis edilmesinin yolu açıldı.

Altın ve mevduata göre kart limiti!

Gelirini beyan edemeyenlerin bankada mevduat ya da altın hesabı varsa kredi kartı limiti yükseltilebilecek.

Noterde kredi kartıyla 150 milyonluk işlem!

Noterlerin güvenli ödeme sistemine geçmesiyle kredi kartı ile ödemeler başladı. Geçtiğimiz beş 5 aylık süreçte 149 milyon 304 bin 496 liralık işlem gerçekleşti.

Mirasçılar dikkat! Kredi kartıyla ödeme dönemi başladı!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı duyura göre, mirasçılar koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla gerçekleştirebilecek.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeme imkanı!

Taşınmazların kiraya verilmesiyle elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve bu taşınmazlar gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri de Covid-19 kapsamında alınan tedbirler nedeniyle ödemelerini kredi kartıyla gerçekleştirebiliyor.

Kira geliri olanlar dikkat! Kredi kartıyla ödeyebilirsiniz!

Gayrimenkullerin kiraya verilmesiyle elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak belirtiliyor ve gelir vergisine tabi tutuluyor. Gayrimenkul sahipleri de koronavirüs kapsamında alınan tedbirler sebebiyle ödemelerini kredi kartıyla yapabiliyor.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

kentkart dolmuş kartı bodrum Haberi

kentkart dolmuş kartı bodrum


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, uygulamasına başlanan Kentkart'ın tanıtımını yaptı. Tanıtıma Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Kentkart Genel Müdürü Ercan Ünal, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, SS 136 No'lu Motorlu Taşımacılar Kooperatifi Başkanı Arif Karaman ve CHP belediye meclis üye adayları katıldı.


Tanıtımda “1” seri numaralı Kentkart, Başkan Kocadon’a hediye edildi. Kocadon, kartın arkasındaki yazının çok önemli olduğunu belirterek, “Çağdaş kente, çağdaş kart. İşte olay bu. Medeniyetin güzelliklerinden biri de bu karttır.” dedi. Kentkart uygulamasının, büyük projelerinden sadece bir tanesi olduğunu ifade ettiği açıklamasında, başlangıcının da şehiriçi minibüslerinde yapılacağını belirten Kocadon, “Bütün yarımadaya da dalga dalga yayılacak bu. Özellikle şehiriçi minibüsçü arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum. Bu konuda özveriyle çalıştılar, bugüne kadar hiç yılmadılar. Sonunda...