30 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm büyükçekmece

kentsel dönüşüm büyükçekmece

Büyükçekmece'deki eski binaların vatandaşların da katılımı ile dönüştürmeyi hedefleyen Belediye''nin uygulamak istediği çalışma Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek. Eğer onay görürse, imar teşviği niteliğindeki çalışma start alacak...

Büyükçekmece'de İmam Lojmanı yıkılacak!

Türkiye genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında birçok ilde belediyeler çalışmalarına başlamış durumda...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için yüzde 90 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cedit'te hayata geçecek kentsel dönüşüm projesinde yüzde 90'ı aşan uzlaşma sağlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos Marmara Depremi nedeniyle açıklama yapan İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziyadin Çakır  İstanbul'da kentsel dönüşümde büyük değişim yaşandığını ancak henüz istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde büyük hedef: 20 senede 7 milyon bina yenilenecek!

Türkiye’de ortalama 7 milyon binanın kentsel dönüşüme alınması gerekiyor. Kentsel dönüşümün mali tablosu ve gelecek dönemde yapılması gerekenlere Meclis Deprem Komisyonunun raporunda detaylarla yer verildi. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

kentsel dönüşüm büyükçekmece Haberi

kentsel dönüşüm büyükçekmece

Büyükçekmece'deki eski binaların dönüşümü Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek. Eğer onay görürse, imar teşviği niteliğindeki çalışma start alacak. Büyükçekmece'de kentsel dönüşümü gerçekleştirmek amacıyla projelendirilen imar teşviği niteliğindeki çalışma Büyükşehir Belediye Meclisi'nden onay bekliyor. Vatandaşlann da destek verdiği çalışmanın ilçeye yeni bir soluk getireceğini söyleyen Belediye Başkanı Hasan Akgün. düzenlemeyi 'kaçırılmayacak bir fırsat' olarak nitelendiriyor. 

Vatandaş da katılacak Binalarını yenilemek isteyen vatandaşlara yüksek yüzdeli imar izni vererek, yıkılma riski taşıyan yapıların yenilenmesinin yolunu açmaya çalıştıklannı söyleyen Akgün, "Bu düzenleme ilçedeki binaların değerini arttıracak. İmar izninin arttırılacağı çalışmayı, Büükçekmeceliler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak görüyorum" diye konuştu. 

Deprem riskine karşı yerel yönetimlere büyük sorumluluklar düştüğünü savunan Akgün. "Düzenleme, vatandaşlara evlerini yenileme şansı verecek. Kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerde vatandaşlann katılımıyla dönüşüm sağlanacak. Bu kesinlikle...