28 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm hak sahibi uzlaşma sözleşmesi

kentsel dönüşüm hak sahibi uzlaşma sözleşmesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Bayraklı kentsel dönüşüm" projesi kapsamında vatandaşlarla uzlaşma görüşmeleri geçtiğimiz gün başladı, görüşmeler sonrasında isteyen vatandaşlarla "hak sahibi uzlaşma sözleşmesi" imzalanıyor.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yürütmeyi durdurma kararı! Hak sahipleri aman dikkat!

Ankara 24. İdare Mahkemesi, Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili protokolün yürütmesinde durdurma kararı verdi. ABB de hak sahiplerine bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

Kocasinan'da kentsel dönüşüm daireleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yenilenen daireler hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm sorunu: Sitenin hurdası satıldı!

Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinlerinden kiminin elektriği kesik, kiminin ise doğalgazı. Sebebi “riskli” sitede başlanması planlanan kentsel dönüşüm. Hak sahiplerine “Evlerinizden çıkın” dayatmasında bulunuluyor, vatandaşlar salgın günlerinde nereye gideceklerini bilemiyor. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında 279 konut ve dükkan hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen 264 konut ile 15 dükkan, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine 500.1 milyon TL kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında, bu yılın ilk yarısında 80 bin 601 hak sahibine 500 milyon 144 bin TL kira yardımı yapıldı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm'de 9 bin 200 hak sahibine müjde!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Mamak’ta kentsel dönüşüm kapsamında konutlarını bekleyen 9 bin 200 hak sahibine müjdeyi verdi. Özhaseki, evlerin kısa süre içinde teslim edileceğini açıkladı.

Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde bin hak sahibi ile anlaşıldı!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde, şimdiye kadar bin hak sahibiyle anlaşma sağlandı. 

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin imarına dava!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşecek Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının imar planı mahkemelik oldu. Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği, 448 hak sahibi ile planın iptali için dava açtı.

kentsel dönüşüm hak sahibi uzlaşma sözleşmesi Haberi

kentsel dönüşüm hak sahibi uzlaşma sözleşmesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Bayraklı kentsel dönüşüm" projesi kapsamında vatandaşlarla uzlaşma görüşmeleri başladı. Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'ndaki görüşmelere katılan Başkan Aziz Kocaoğlu, "Belediye bu işten bir kuruş para kazanmayacak, kimsenin de hakkını yemeyecek" garantisini verdi, Bayraklı Belediyesi tarafından belirlenen, Çanakkale - İzmir Otoyolu ile Altınyol arasındaki Cengizhan, Fuat Edip Baksı ve Alparslan mahallelerinin yer aldığı 60 hektar büyüklüğündeki alanda kentsel dönüşüm yapmak üzere alman Meclis karan sonrasında harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi, hazırlanan projenin ardından vatandaşlarla uzlaşma görüşmelerine başladı. Görüşmelerin yapıldığı Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı'ndaki ofise sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İzmir Büyiikşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, uzlaşmaya varan bir ailenin sözleşmesine de "şahit" olarak imza koydu. 


Kentsel dönüşümü desteklediklerini söyleyen ve Başkan Kocaoğlu'na teşekkür eden vatandaşlar, tek...