28 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kapğı talebi

Kentsel dönüşüm kapğı talebi

Kapı sektörü, kentsel dönüşümün yaratacağı yeni konut arzı ile yerinde iyileştirmelerden olumlu şekilde etkileniyor. Yıldız, kentsel dönüşümle birlikte önümüzdeki yıllarda 56 milyona yakın kapı talebinin oluşacağını söyledi.

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Deprem, Bursa'nın kapısına dayandı! Hemen kentsel dönüşümün tamamlanması lazım!

Son günlerde Bursa’ya yakın kentler ve bölgelerden deprem haberleri gelirken Bursa halkı korku içinde bekliyor. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Bursa Temsilcisi Serkan Işık Bursa'da kentsel dönüşümün hemen tamamlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Konutta periyodik denetim kapıda: 81 ilde kentsel dönüşüm ve deprem yasasının temelleri oluşturuluyor! 

Ülkemizi afetlere karşı hazır ve dirençli hâle getirmek için düzenlenen “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası” çerçevesinde 6 farklı komisyon oluşturuldu. Peki hangi çalışmalar yürütülecek?

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşümü hızlandırmamız lazım!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un kapısında bekleyen deprem tehdidi var. Bunu milli sorun olarak görüyorum. Afeti yaşamadan önce can ve mal kaybını azaltacak tedbirler var. Yapı denetimini sağlamak için kentsel dönüşümünü hızlandırmanız lazım" dedi...

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Akgün, büyük bir İstanbul depreminin kapıda olduğunu belirterek, vatandaşları bilinçlendirmek için toplantılar düzenliyor.

Gölbaşı Mevlana Kapı Kent Girişi kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Karaoğlan Mahallesi Konya Yolu Mevlana Kapı Kent Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanına ilişkin imar planı değişikliği askıda...

İstanbul’u planlı kentsel dönüşüm kurtaracak!

Kentsel dönüşüm tartışmalarını yorumlayan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Kapıdaki büyük depremin yarattığı gerilim ve her geçen gün artan nüfusla köşeye sıkışan İstanbul’u planlı bir kentsel dönüşüm hareketi kurtaracak” dedi.

Kentsel dönüşüm şimdi başlıyor!

Bugüne kadar süreç yavaş işlemiş olsa da Kentsel Dönüşüm Yasası’nın yenilenen yönetmeliği ile artık birçok şey değişecek. Türkiye’nin acil olarak ihtiyaç duyduğu güvenli ve nitelikli binaların anahtarı kentsel dönüşümün kapısında ve bu kapı artık ardına kadar açık..

Kentsel dönüşüm kapğı talebi Haberi

Kentsel dönüşüm kapğı talebi

Kapı sektörü, kentsel dönüşümün yaratacağı yeni konut arzı ile yerinde iyileştirmelerden olumlu şekilde etkileniyor. Bu kapsamda 7 milyon konutun yeniden yapılması ya da yerinde iyileştirilmesi ile önümüzdeki yıllarda 56 milyona yakın kapı talebinin oluşacağı tahmin ediliyor. Dorpan ve Doorlam markalarıyla, iki farklı ürün kategorisinde değişik model ve yüzeylerdeki kapı panellerini sektörün beğenisine sunan Kastamonu Entegre'nin CEO’su Haluk Yıldız, her gün 4000 konutun iç kapısı için gerekli kapı panelini üretme kapasitesine sahip olduklarını belirtiyor.


Sektöründe önemli bir role sahip olan ve tüketicinin alışkanlıklarını değiştiren kapı panellerini ‘Dünyaya Açılan Kapı’ sloganı ile üreten Kastamonu Entegre, küresel pazarda da gücünü ve etkisini gün geçtikçe daha fazla gösteriyor. Türkiye'de ağaç bazlı panel sektörünün en büyük oyuncusu Kastamonu Entegre, kapı paneli üretim kapasitesinde dünyada 3....