13 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm yerel seçimler

kentsel dönüşüm yerel seçimler

MÜFED Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde yerel yöneticilerin frene bastığını söyledi. İzmir'de durumun seçim sonrasında netleşeceğini ve hızlanacağını vurgulayan Nasır, dönüşümün mutlaka yerinde yapılması gerektiğini de belirtti...

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

İLBANK'tan kentsel dönüşüm için yerel yönetimlere kredi desteği! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, 2020 yılında kentsel dönüşüm çalışmaları için yerel yönetime kredi desteğinde bulundu.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'dek kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "Gönlümüzde yatan merkezi hükümet ile yerel yönetimler arasında karşılıklı güçlü bir diyaloğun olmasıdır" dedi.

Antalya'da kentsel dönüşüm planları yerel yönetimlere takıldı!

Antalya'da uygulamaya alınmayı bekleyen ‘Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’ yerel yönetimlere takıldı. Riskli yapıların tespiti için görev verilen belediyeler çalışmalarına başlamadı.

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Mimar Abdül Batur, kentsel dönüşüm planlarını anlattı. Batur, Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Kentsel dönüşüm davasında emsal karar!

İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm davasında yerel mahkeme emsal bir karar verdi. Kentsel dönüşüm kapsamında yaşadığı apartman yıkılan ve kendisine iki yerine bir daire verilen Bilgin Çınarlıel, açtığı davayı kazandı.

kentsel dönüşüm yerel seçimler Haberi

kentsel dönüşüm yerel seçimler

MÜFED Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde yerel yöneticilerin frene bastığını söyledi. İzmir'de durumun seçim sonrasında netleşeceğini ve hızlanacağını vurgulayan Nasır, dönüşümün mutlaka yerinde yapılması gerektiğini de belirtti.


Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerden sonra İzmir'in kentsel dönüşüm konusundaki durumunun netlik kazanacağını ifade etti; ilçe belediye başkanlarının bu konudaki tutumlarının belirleyici olacağını dile getirdi. Seçim ortamından dolayı yerel yöneticilerin kentsel dönüşümle ilgili frene bastığını savunan Nasır, şöyle devam etti: "İzmir'de inşaat sektörünün potansiyelini gerçek anlamda ortaya çıkaracak kentsel dönüşüm, tam anlamıyla yaşama geçirilemedi. Kentsel dönüşümdeki en büyük etken, yerel yönetimlerin seçimden sonraki tutumları olacak. Çünkü bir ilçenin sorunlarını sosyal ve kültürel yapısını en iyi bilen kişiler yerel yöneticiler. 


Seçimlerden sonra kentsel dönüşüm konusunun da hızlanacağını düşünüyorum." Yeni...