06 / 05 / 2024

kentsel dönüşümün mahalle muhtarlarına anlatımı

kentsel dönüşümün mahalle muhtarlarına anlatımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Orhaneli'ndeki muhtarları kentsel dönüşüme karşı bilgilendirdi. Bursa Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıya 30 köy ve mahalle muhtarı katıldı....

Ekrem İmamoğlu: Beyoğlu'nun kentsel dönüşüm ve tapu sorununu mahalle mahalle ele alacağız!

Yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi Başkanı İnan Güney’e yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu’nun kentsel dönüşüm ve tapu sorunları olduğunu ve bunları mahalle mahalle ele alacaklarını söyledi.

İstanbul'da konut yatırımı yapacaklar dikkat: Kentsel dönüşümle bu 4 ilçe değerlenebilir!

Gayrimenkul yatırımcıları alım yaptıklarında en çok kazandıracak bölgeleri araştırıyor. Girişimci Broker ve gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, kentsel dönüşüm için 4 ilçeye dikkat çekti ve mahalle mahalle açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi! 

İstanbul Beykoz'da kentsel dönüşüm çerçevesinde ekiplerin yıkım çalışmasına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlikler kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm için dava açıldı! 

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde  yer alan dört mahalle için dava süreci başlayacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

kentsel dönüşümün mahalle muhtarlarına anlatımı Haberi

kentsel dönüşümün mahalle muhtarlarına anlatımı


Bursa Altyapı Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi tarafından mahalle ve köy muhtarlarına kentsel dönüşüm projesi anlatıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Orhaneli'ndeki muhtarları kentsel dönüşüme karşı bilgilendirdi. Bursa Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıya 30 köy ve mahalle muhtarı katıldı. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, “Kentsel dönüşüm deyince akla eski yıkıntı yerlerin bir an evvel yıkılıp güzelleşmesi gelir. İlk ağızdan bu bilgileri öğrenmek istedik. Halkımızın kentsel dönüşümle ilgili bilgisi eksik. Biz bu bilgileri Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nden direk alalım istedik. Yeni kurulan Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Orhaneli'de bulunan muhtar arkadaşlarımız için bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kentsel dönüşümle ilgili toplantıları sürekli yapmak lazım. Vatandaşlarımızı kentsel dönüşüme karşı bilinçlendireceğiz. Vatandaşları herhangi bir kentsel dönüşümde...