15 / 05 / 2024

kentsel dönüşümün temeli

kentsel dönüşümün temeli

Kartal Belediyesi, ‘Yerinde Dönüşüm, Deprem Dönüşümü ve Kentsel Dönüşüm’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Deprem Dönüşümü kapsamında sonuncu temel törenle atıldı. Yakacık Life Sitesi”nin 3. blokunun temeli atıldı...

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı! Tam 1.174 yeni konut geliyor!

Ümraniye'deki dev kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Topağacı Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum önemli açıklamalar yaptı.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

3 milyar TL'lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 618 konutun daha temeli atıldı. 

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kartal Orhantepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atıldı!

Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, temel atma töreninde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atıldı! 

Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma ve Anahtar Teslim Töreni bugün yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

kentsel dönüşümün temeli Haberi

kentsel dönüşümün temeli

Kartal Belediyesi, ‘Yerinde Dönüşüm, Deprem Dönüşümü ve Kentsel Dönüşüm’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Deprem Dönüşümü kapsamında sonuncu temel törenle atıldı.


Kartal Belediyesi, ‘Yerinde Dönüşüm, Deprem Dönüşümü ve Kentsel Dönüşüm’ çalışmalarına devam ediyor. Yakacık Yeni Mahalle Samandıra Caddesi Poyraz Sokak’ta  bulunan ve “Deprem Dönüşümü” kapsamında yeniden yapılmakta olan “Yakacık Life Sitesi”nin 3. blokunun temeli atıldı. Temel atma törenine, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanısıra Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Çiğdem Ertan, Gülseren Böyüktaş, Ali Rıza İkisivri, Meclis Üyesi Turan Menğcur, Gürbüz Çiftçi, Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Nuran Keriş, Başkan Danışmanı Nizamettin Zorgül,Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

“Kartallıların Mülkiyet Sorunlarını Çözdük”


Kurban kesimi ve Kur’an-ı Kerim okunması ile...