21 / 05 / 2024

Kepez imar düzenlemesinde sona gelindi

Kepez imar düzenlemesinde sona gelindi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Avni Tolunay ile Duraliler mahallelerinde düzenlediği iftar sofralarına katıldı.

Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…

Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.

Otomobilde 'yeni vergi sistemi' talebi! Yeni yılda araç pazarında rüzgar tersine dönecek!

Sektör temsilcileri önümüzdeki yıl sıfır araçlar için yapılan kampanyaların devam edeceğini ifade ederken pazarın yüzde 35 küçülmesini bekliyor. Bu kapsamda uzmanlar vergi düzenlemesinde güncellemeye gidilmesi gerektiğini vurguluyor.

Müteahhitler fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor!

Müteahhitler, torba teklifte yer alan, 1 Mart 2023'ten önce ihalesi yapılmış olan yapım işleri fiyat düzenlemesinde değişiklik talep ediyor.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Yeni 3600 ek gösterge düzenlemesinde son dakika! Memur maaşı ve ikramiyelerine yeni artış! Aman dikkat! 

Milyonlarca kamu çalışanı, memur ve memur emeklisi, 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki 300 ek gösterge düzenlemesi ile neler değişecek? İşte merak edilenler...

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

İşte yeni emeklilik düzenlemesinde son gelişmeler...  2000 sonrası, staj ve 5000 prim gün

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasının ardından 2 milyon 250 bin kişi emekli olma hakkı elde etti. EYT kapsamına alınmayan 2000 sonrası sigorta girişi olan çalışanları kapsayacak düzenleme değişikliğe gidileceği tahmin ediliyor.

90 bin taşeron işçiye kadro düzenlemesinde son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı! Taşerona kadroda son durum ne?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den 90 bin taşerona kadro düzenlemesine ilişkin açıklama geldi. İşte 90 bin taşerona kadroda son durum gelişmesi..

İşte, EYT düzenlemesinde başvuru kriterleri! Kimler emekli olabilecek? Çalışanların ve işverenlerin hakları neler?

EYT düzenlemesi ile milyonlarca kişiye yaş şartına takılmaksızın emekli olabilme hakkı doğdu. Peki, EYT düzenlemesi kapsamında emeklilik hakkından yararlanmak için neler yapılmalı? Çalışanın ve işverenin hakları neler? İşte bütün bu soruların yanıtları haberimizde…

Milyonlarca EYT’li hayal kırıklığına uğradı! EYT düzenlemesinde ‘kademeli prim’ şoku!

Emeklilikte yaşa takılanlar, yaş engelini aştı ama prim şartına takıldı. Hükümetin “Kademeli prim olmayacak” vaadine güvenerek kredi çeken vatandaşlar şimdi karar kara borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!

Memur emekli maaş artışı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, yoğun taleplerin ardından 3600 gösterge düzenlemesinde bazı düzenlemeler yapılmasını öngören bir yasa teklif hazırlığında. İşte detaylar!

Bakan Nebati 'var' demişti ama yüzbinlerce Bağ-Kur'lunun umutları suya düştü!

Bağ-Kur'lulara ihya şoku! Daha önce ödenmemiş prim borçları nedeniyle sigortalılık süreleri durdurulan Buğ-kur'lular yapılandırma düzenlemesinde kendileri ihya hakkı verilmesi ile EYT kapsamına girmeyi umuyordu ancak beklenen olmadı.

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Kepez imar düzenlemesinde sona gelindi Haberi

Kepez imar düzenlemesinde sona gelindi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Avni Tolunay ile Duraliler mahallelerinde düzenlediği iftar sofralarına katıldı.Her iki mahallenin iftar yemeğinde, yıllardır beklenen imar planı yapımında son aşamaya gelindiğini müjdeleyen Başkan Tütüncü, vatandaşların modem binalara kavuşmasının önünü açacaklarını duyurdu. Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Ozsoy ile bir araya gelen Tütüncü, iftar öncesi her iki mahalle sakinlerini ziyaret etti. Vatandaşların talep ve sorunlarım dinleyerek not alnı Başkan Tütüncü, katıldığı iftar yemeklerinde ise, bu yd tek bir noktada değil, 66 mahallede ayrı ayrı iftar sofraları kurduklarını söyledi. Belediye ile vatandaş arasındaki pay kasnıdan daha da arttırmak amacıyla iftar yemekleri düzenlediklerini söyleyen Başkan Tütüncü, "Ramazanın bereketini çoğaltryorıız. Biz birlikte iftar etmekten memnuniyet duyuyoruz. Ramazan süresince iftar yerlerimizde heınşerileıimizin yanında...