30 / 04 / 2024

kepeze 5 ayda 14 yatırım yapıldı

kepeze 5 ayda 14 yatırım yapıldı

Antalya’nın Kepez Belediyesi tarafından yılın 5 aylık döneminde 14 yatırım tamamlanarak hizmete sunuldu. İşte ayrıntılar...

Kiralar yüzde 25 düştü!

Emlak sektöründe denetimler ve konut alımında kredi kısıtlaması kiralık konutlarda fiyatları son 4-5 ayda yüzde 25 geriletti. İstanbul Fatih’te emlakçılık yapan Emre Dinçer, “16 bin TL olan ev, 12 bin TL'ye indi. Ev sahiplerinin aklı başına geldi” diye konuştu.

Malatya'da yüzde 15 seviyelerindeki hasarlı bina yıkımları 2,5 ayda yüzde 53,5'e ulaştı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Malatya'da, 2,5 ay kadar önce yüzde 15 seviyelerinde olan hasarlı bina yıkımı, çalışmaların hızlanmasıyla yüzde 53,5'e çıktı.

Son Dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 ayda 6 milyar 275 milyon lira kira yardımı yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremzedelere 5 ayda toplam 6 milyar 275 milyon lira kira yardımı yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Dış ticaret açığı 5 ayda 56 milyar doları aştı!

Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Mayıs ayında dış ticaret açığı 12,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yılın ilk 5 ayında ise dış ticaret açığı 56,1 milyar dolara yükseldi.

Türk müteahhitleri yurt dışında 5 ayda 6,5 milyar dolarlık iş aldı!

Müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs döneminde yurt dışında üstlendiği 96 projenin tutarı 6,5 milyar dolar olarak gerçekleşti. Projelerde yüzde 20,4’lük oranıyla Rusya ilk sırada yer aldı.

Türk müteahhitler yurt dışında 5 ayda tam 6,5 milyar dolarlık iş üstlendi!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türk müteahhitlik sektörünün ocak-mayıs 2023 döneminde yurt dışında üstlendiği proje tutarı 6,5 milyar dolar şeklinde oldu.

Gıda fiyatları 5 ayda yüzde 53 arttı!

Gıdadaki fiyat artışı 5 ayda yüzde 53’ü buldu. Uzmanlar, “Fiyatlardaki gerçek zamları 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerinden sonra göreceğiz” dedi.

Araç fiyatlarına yılbaşından bu yana tam bu kadar zam geldi! Bu zam oranı resmen dudak uçuklattı!

Uzmanlar piyasalardaki belirsiz atmosfer yüzünden araç fiyatları sürekli arttığını söyledi. Bunun yanı sıra, araçlardaki fiyat artışı 5 ayda yüzde 50’yi buldu.

Gram altın 3.5 ayda bu kadar olacak! Hiçbir ekonomistin bile bilmediği rakam açıklandı! Şimdi hemen bunu yapmanız gerek!

Altına yatırım yapmayı düşünenleri heyecanlandıran açıklamalar ekonomist Mert Başaran'dan geldi. Ona göre gram altın Haziran'da hızlı büyümesiyle yatırımcıları şaşırtacak. İşte Mert Başara'nın altın yorumları...

Tüm ülkelerin vatandaşlarını sevindirecek haber! Doğal gaz fiyatlarında büyük düşüş!

Avrupa genelinde kış aylarına rağmen hava şartlarının beklenenden daha ılıman geçmesi ve doğalgaz depolarındaki doluluk oranları, gaz fiyatlarında rahatlama sağladı. Geçtiğimiz yıl Avrupa’da tüm ekonomik dengeleri değiştiren doğal gaz fiyatlarının son 5 ayda yüzde 83 gerilediği bildirildi.

kepeze 5 ayda 14 yatırım yapıldı Haberi

kepeze 5 ayda 14 yatırım yapıldı

Antalya Kepez Belediyesi, 2015 yılında merkezi idare işbirliğiyle 19'u temel atma, 16 açılış olmak üzere 37 yatırım için tören düzenlendi. Bu yılın ilk 5 ayında ilçede 4'ü temel atma, 14'ü açılış olmak üzere 18 eser için tören yapıldı. Eserlerin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez'in gelişme trendindeki güzellikleri paylaşmak bizim için mutluluk vesilesidir" dedi.


TÖRENLER SÜRECEK

Yılın ikinci döneminde de açılış ve temel atma törenlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Tütüncü, "Tek Sarnıç Kent Parkı, Sosyal Yardımlaşma Merkezi, Esentepe Semt Konağı, Dokuma Oyuncak Müzesi, Dokuma Bilim Merkezi ile Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi Ahatlı Şubesi ve drag pisti için temel atma töreni; şefkat ve huzur evi, semt spor sahaları, açık yüzme havuzu, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz...