02 / 05 / 2024

Kerem Göğüş Orta Asyada biz de varız

Kerem Göğüş Orta Asyada biz de varız

Göğüş Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı.

Deprem bölgesindeki konutlar için 'orta hasar' çıkmazı: Konutlar neden güçlendirilmiyor?

Depremde en çok hasar alan illerden biri olan Hatay'daki orta hasarlı konutların yıkımına karar verildi. Peki neden güçlendirme yapılmıyor, neden direkt yıkım kararı veriliyor?

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmiyor mu? Milletvekili tek tek açıkladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, deprem bölgesindeki son durum ile ilgili konuştu. Orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmediğini söyleyen Öztunç, deprem konutlarının inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... 

Kahramanmaraş'ta güçlendirme raporu krizi: Orta hasarlı bina sakinleri güçlendirme raporu alamıyor!

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta orta hasarlı bina mağdurları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü önünde toplandı ve güçlendirme raporu ile ilgili taleplerini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Orta Doğu’nun 2,5 trilyon dolarlık ekonomik gücü BRICS grubuna geçti!

Suudi Arabistan, İran, BAE ve Mısır gibi Orta Doğu'nun en büyük ekonomilerine sahip ülkelerinin BRICS'e üye olmasının dünyada enerjinin öneminin arttığı bir dönemde blokun siyasi ve ekonomik gücünü artırabileceği belirtiliyor.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Vivo Y78 5G: Şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile dikkat çekiyor! Orta segmentte yepyeni bir oyuncu!

Vivo, orta seviyede yer alacak Y78 5G modelini piyasaya sürdü. Yeni telefon, özellikleriyle göz dolduruyor.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Kerem Göğüş Orta Asyada biz de varız Haberi

Kerem Göğüş Orta Asyada biz de varız

Göğüş Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, Kazakistan'ın başkenti Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı. 


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Kazakistan ziyaretindeki özel heyette yer alan Göğüş Gayrimenkul Yatırım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, New York'ta rezidans inşa etmek için yaptığı ya tınından sonra Kazakistan'ın başkenti Astana'da da inşaat yatırımı yapmak üzere, ülkenin önde gelen bir gayrimenkul geliştirme şirketiyle ön mutabakata vardıklarını açıkladı. Heyetle beraber ve şirket olarak inşaat alanında ikili görüşmeler yaptığını açıklayan Göğüş, "Türkiye'de rezidans zincirimizi genişletme hedefimize hızlı adımlarla koşarken, New York yatırımlarımızdan sonra Orta Asya'yı da yurtdışı genişleme planımıza dahil ettik. Astana'daki Expo 2017 Fuarı, zaten bölgeye olan ilgimizi arttırmıştı. Bu...