06 / 05 / 2024

Kerem Tunçeri yeni şirket

Kerem Tunçeri yeni şirket

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak!

Altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş karşısında endişelenirken, ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan yeni altın yorumu geldi. Gram altın tam tamına bu kadar olacak.

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika açıklaması: 6 Şubat depremleriyle ilgili davalarda yeni bir usul uygulanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerle ilgili hak sahipliğine ilişkin işlemler hariç olmak üzere hasar tespit raporlarına dayalı olarak tesis edilen idari işlemlere karşı açılan iptal davalarında yeni bir usul uygulanacağını dile getirdi.

Zabıta ve itfaiye eri olmak isteyenler buraya! Başvuru tarihini kaçırmayın

KPSS puanı olan ama atanamayan milyonlarca genç için yeni iş fırsatları doğuyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan yeni ilanda, kadrodaki açığı kapatmak için itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar...

Merkez Bankası’ndan yeni adım! Krediye erişim kolaylaştırıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankacılık sisteminde TL’nin payını artırmaya ilişkin adımlarla beraber sadeleşme çerçevesinde ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine dair uygulama kolaylıkları getirdi.

Adalet Bakanı Tunç  duyurdu! Hacizli malların satışında yeni dönem başlıyor! 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yedieminlerde bulunan ve icra hukuku kapsamında, artık hukuken muhafazasına gerek kalmayan mahcuz malların tasfiyesini taraf menfaatini ve kamu yararını gözeterek çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Kerem Tunçeri yeni şirket Haberi

Kerem Tunçeri yeni şirket

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

14 Nisan 1979 İstanbul doğumlu olan ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, Türk milli takımı ve Anadolu Efes S.K.'de oyun kurucu pozisyonunda oynadı. Galatasaray'da yetişen Kerem Tunçeri, basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan guard mevkiinde hem Türkiye'nin önemli takımlarında hem de Türk Milli takımında önemli görevler üstlendi. 

Tunçeri, Galatasaray'da kendini gösterdikten sonra 1999 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası'na Orhun Ene'nin arkasında yedek oyun kurucu olarak Orhun'u dinlendirmek üzere milli kadroya girdi. 

2009 sezonun yarı devresinden itibaren Anadolu Efes ile anlaştı. 2012-13 sezonunun ardından kaptanlığını yaptığı ve 5 yıl formasını giydiği Anadolu Efes'ten ayrıldı.

2013-14 sezonu başlamadan önce TBL'de Ankara...