03 / 05 / 2024

Kervan Architectskimin

Kervan Architectskimin

Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Seçim öncesi halka arzlara talep patladı! Ünlü restoran zinciri BigChefs de halka açılıyor!

Şirketlerin halka arza olan ilgisi tam gaz devam ediyor. Halka arz kervanına son olarak restoran zinciri markası BigChefs de katıldı. Sermayesinin yüzde 31,78’ini halka açacak olan şirket, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde 22,50 liradan talep toplayacak.

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yarışta iddialı olan bankalar arasında yer alan ING Bank da emeklilere yönelik promosyonunu açıklayan bankalar kervanına katıldı.

Realme'nin uygun fiyatlı telefonu Realme C31 satışta! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Oppo'nun alt markası olan realme uygun fiyatlı telefonlar kervanına bir yenisini daha ekledi. Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine toplayan yenii modeli Realme C31'i görücüye çıkardı! Peki, Realme C31 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Oya Başar Bodrum'dan ev aldı!

Oya Başar ve Zuhal Olcay, Bodrumlu ünlüler kervanına isimlerini yazdırıyor. Ünlü oyuncu Oya Başar, Türkbükü’nden almak istediği konuttan vazgeçti ve Gündoğan’da iki katlı bahçeli bir yer aldı. Zuhal Olcay da İstanbul’daki evini kiraya verecek ve Bodrum’daki yazlığında yaşayacak.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Ev alacaklar bu haberimiz size! Okumadan geçmeyin!

Birçok alıcı adayı bir gayrimenkul alırken ne yazık ki belli bir hedefe dikkatini vermek yerine kervan yolda düzülür mantığıyla konut arama telaşında olması sebebiyle çoğu bir gayrimenkul alamıyor ya da yanlış zamanda doğru olmayan fiyatla gayrimenkul alıyor. Peki nelere dikkat edilmeli?

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Konut Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli Ali Kervan ve Ömer Kervan ortaklığında kuruldu.

Demet Özdemir 48 bin TL'lik giyinme odasını bedavaya yaptırdı!

Reklam karşılığı iş yaptıran ünlüler kervanına Demet Özdemir de katıldı. Reklamlar ve dizilerle yüklü geliri olan oyuncu, 48 bin TL'lik giyinme odasını reklam karşılığı bedavaya yaptırdı.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Kervan Architectskimin Haberi

Kervan Architectskimin


Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Fatih İmamoğlu, Mustafa Fevzi Kervan ve Ömer Kervan imzasıyla kuruldu. 


Kervan Architects Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya...