22 / 07 / 2024

keşanda yanan ev

keşanda yanan ev

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Karanlık Dere Mevkii'nde kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında ev olarak kullanılan baraka kül olurken, o sırada içeride tek başına olan çocuk yaralandı....

Ev sahipleri isyan etti! Kiracı ve ev sahibi problemini çözmek için ne bekleniyor? 

Son iki yıldır kiralarda uygulanan yüzde 25 kira artışı bir çok ev sahibini mağdur etti. Bu hikayede yanan ev sahipleri olurken, ev sahipleri hala devam eden sorunların ne zaman sonra ereceğini merak ediyor. 

Ev, arsa, araba altın, kripto ve borsa! Şu an kazandıran yatırım aracı hangisi? 

Milyonlarca yatırımcı ellerindeki parasını arsa, ev, dolar, altın, kripto ve borsa gibi farklı yatırım araçlarında değerlendiriyor. Peki şu anda kazandıran yatırım aracı hangisi?

Bostancı'da 3 ay önce 6 milyon 250 bin TL'den satılan ev şimdi 38 bin 500 liradan kiralanıyor!

İstanbul'un en değerli ilçelerinden biri olan Bostancı'da 3  ay önce 6 milyon 250 bin liradan satışa sunulan ev şu anda 38 bin 500 liradan kiralanıyor. Evin, bu kira bedeli ile kendisini 13,5 yıl içinde amorti edeceğini belirten mühendis, sosyal medya hesabından değerlendirdi...

Kira uyarlama davası açmak isteyen ev sahiplerine kötü haber! 

Yüzde 25 zam sınırına takılan ve düşük kiralardan dert yanan milyonlarca ev sahibi kira uyarlama davaları ile ilgili detayları araştırıyor. Peki kira uyarlama davası 3. yıldan itibaren açılabilir mi? 

Bunu yapmayan kiracılar aman dikkat! Ev sahibiniz sizi bir anda evden çıkarabilir!

Gündemden düşmeyen ev sahibi ve kiracı kavgalarına her gün bir yenisi daha eklenirken pek çok kişi de tahliye taahhüdü ile ilgili detayları merak ediyor. İşte ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren tahliye taahhüdü ile ilgili detaylar...

Düşük kiralardan dert yanan ev sahipleri dikkat! Hemen kira uyarlama davası açabilirsiniz!

Düşük kiralardan dert yanan milyonlarca ev sahibi kira uyarlama davaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki kira uyarlama davası ne zaman açılabilir? 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira tespit ve tahliye davası aynı anda açılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında hem kira artışına hem de tahliyelere ilişkin anlaşmazlıklar her geçen gün artarken pek çok kişi de kira tespit ve tahliye davasının aynı anda açılıp açılamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

Ev sahipleri bile bilmiyor! Kiralar arttıkça fırsatçılık hat safhaya çıktı!

Kira fiyatları arttıkça yeni fırsatçılık yolları keşfedilmeye başlandı. Sektör temsilcileri bu yöntemlerden ev sahiplerinin de haberinin olmadığını aktardı. İşte detaylar!

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Ev kiralarının düşeceği tarih resmen verildi! Bir anda 4 bin TL düşecek

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, talebin azalması ve kira ödemelerinde sorunların yaşanmasıyla nedeniyle satılık ve kiralık ev fiyatlarının bu yıl sonunda düşmeye başlayacağını dile getirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

keşanda yanan ev Haberi

keşanda yanan ev


Edirne’nin Keşan İlçesi’nde kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında ev olarak kullanılan baraka kül olurken, o sırada içeride tek başına olan çocuk yaralandı.


Romanlar'ın yoğun olduğu Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Karanlık Dere Mevkii'nde 40 yaşındaki Aykut Yapsıklı’nın eşi ve kızıyla birlikte oturduğu barakada kömür sobasının devrilmesi sonucu saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Barakadan çıkan dumanı fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Yangın sırasında içeride yalnız olan ve sağ eli ile yüzünden yaralanan 12 yaşındaki Zümrüt Yapsıklı komşuları tarafından kurtarılarak özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Evin bahçesinde bağlı bulunan bir köpek zincirini kopararak kaçtı. Yangın, kısa sürede gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma...