29 / 04 / 2024

keyde ismi olmayanlar ne yapacak

keyde ismi olmayanlar ne yapacak

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor. Peki KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

İstanbul’da evi olmayanlar ev sahibi olacak! Üstelik 7,500 TL taksit imkanıyla! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber verdi. İşte detaylar!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun! 2.604 TL ödeme yatırılacak!

Sigortası olmayanlar vakit dolmadan hemen başvursun... Tam tamına 2.604 TL ödeme yatırılacak... Bu ödemeleri sakın kaçırmayın...

TOKİ kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? TOKİ çıktığını nasıl anlarız?

TOKİ kura sonuçlarında ismi çıkan kişiler merakla bazı sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

İŞKUR duyurdu! 18 bin 130 memur alınacak! KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar hemen bakın!

İŞKUR iş ilanları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. KPSS'den en az puan alanlar ve KPSS puanı olmayanlar için İŞKUR üzerinden memur alımları başladı. 18 bin 130 memur alınacak! Hemen bakın...

Teknolojinin dev ismi  Apple açıkladı! Gelirlerini gören gözlerine inanamadı

Teknolojinin dev ismi Apple, 2022 senesi için İOS mühendislerinin kazancıyla ilgili raporu ilan etti.  App Store mağazasında aplikasyon ve oyun yayınlayan tüm uygulama geliştiricileri, toplamda 320 milyar dolarlık gelir elde ederek duyanları şaşırttı.

Türkiye’de yok satan dünyaca ünlü otomobil markası isim değiştiriyor! İşte marka değerini arttıracak yeni ismi!

Türkiye’de adından sıkça söz edilen ve bir zamanlar çok satanlar arasına giren SsangYong, isim değiştireceğini açıkladı. Ünlü Güney Kore markası, önümüzdeki mart ayından sonra hangi ismi kullanacaklarını da duyurdu.

Dünyanın en zengin ikinci ismi Bezos: Gemiyi fırtınaya hazırlamak gerekiyor

Dünyanın en zengin iki ismi farklı platformlarda küresel ekonomik kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezos, ekonomik fırtınaya hazır olmak gerektiğini belirtirken Elon Musk Fed'i faiz artırımları konusunda eleştirdi.

iPhone’ların ismi mi değişiyor? iPhone’ların yeni ismi ne olacak?

iPhone’ların isminin değişmesi gündemde yer alıyor. Peki iPhone’ların ismi gerçekten değişecek mi? İşte detaylar!

O bakanlığın ismi değişiyor! Teklif TBMM'ye geldi ÇED koşulu da kalkıyor

TBMM'ye sunulan “Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ismi değişiyor. “Cazip hale getirme” gerekçesiyle endüstri bölgelerinde yatırımcılara mülkiyet devri yapılmasının önü açılacak.

keyde ismi olmayanlar ne yapacak Haberi

keyde ismi olmayanlar ne yapacak

KEY listesinde adı olmayanlar ne yapacak?

Yeni KEY listesi, 29 Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Key ödemeleri web sayfasından KEY ödemeleri listesinde T.C. kimlik numarası ile sorgulama yapılabiliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin hazırladığı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahipleri Listesine http://www.keyodemeleri.com/ adresinden ulaşabiliyor.


Yaptığınız sorgulama sonrasında siz de "KEY ödemeleri listesinde adım yok." diyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.


KEY listesinde adı olmayanlar dikkat!

KEY listesinde yapılan sorgulama sonucunda kimlik no ve yabancı kimlik numarası ya da vergi kimlik numarasının bulunmaması ya da KEY hak sahibi olduğunu ve ödeme miktarının doğru olmadığını ileri süren kişilerin adlarına ödeme yapan kurumlara müracaat etmeleri gerekiyor.


KEY listesinde görülen ödeme miktarına itirazı olmayan hak sahipleri ödemelerini, ödeme tarihleri tablosu doğrultusunda T.C. Ziraat Bankası Şubeleri'nden T.C. Kimlik No veya...