04 / 05 / 2024

KG İnşaat Cennet Evler fiyat listesi 2015

KG İnşaat Cennet Evler fiyat listesi 2015

KG İnşaat Cennet Evler fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki dairelerin alanları 75 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Projede 32 daire ve 2 dükkan bulunuyor.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Üçgen Kg Yapı İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Süren Filiz Sağlam tarafından kuruldu.

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kg Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Üsküdar’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Şahin tarafından kuruldu.

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kg Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli İle Hasan Ali Pazar tarafından kuruldu.

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile vladimir Churakov tarafından kuruldu.

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Kgül Plastik İnşaat Mimarlık Peyzaj Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gül tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennetül Ard İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Seud Mahmoud tarafından kuruldu. 

KG İnşaat Cennet Evler fiyat listesi 2015 Haberi

KG İnşaat Cennet Evler fiyat listesi 2015

KG İnşaat tarafından hayata geçirilen Cennet Evler projesinde satışlar devam ediyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 


4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen KG İnşaat Cennet Evler projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Proje 2 blok olarak tasarlandı.


32 tane daire ve 2 tane dükkandan meydana gelen KG İnşaat Cennet Evler projesinde 2+1 daireler 350 bin TL, 3+1 daireler ise 440 bin TL'den satılıyor. 


KG İnşaat Cennet Evler projesindeki dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden başlıyor ve 100 metrekareye kadar ulaşıyor. 


KG İnşaat Cennet Evler projesi konum olarak Florya Sosyal tesislerine 10 dakika, metrobüse 5 dakika, Marmaray’a 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Cennet Evler iletişim

Telefon : 444 2 234

Web : http://www.kginsaat.com/

Esra Nur...