29 / 04 / 2024

Kibariye Stargate Konutlarından ev mi aldı

Kibariye Stargate Konutlarından ev mi aldı

Kibariye, İstanbul Kozyatağı'ndaki Stargate Konutları'ndan 2 milyon 400 bin TL'ye lüks bir daire satın aldı. Ev yeni olmasına rağmen her şeyi baştan aşağı değiştirdi. Yaklaşık 2 aydır devam eden tadilat için 600 bin TL harcadı...

Malatya'da 6 bin 100 deprem konutu şubat ayında teslim edilecek

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'da, yapımı biten afet konutlarından 6 bin 100'ü şubat ayında hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Japonya’dan deprem konutlarına destek!

Japonya’da Türk iş insanı Murat Enşici’nin başkanı olduğu Kader Birliği Derneği (GOEN) Hatay’da Çaycuma Belediyesi tarafından hayata geçirilen deprem konutlarından birinin finansmanını üstlendiğini duyurdu.

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Malatyalılara müjde! 5 bin afet konutu ocak ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen kentlerden biri olan Malatya'da, depremzedeler için inşa edilen afet konutları, hızla yükseliyor. Afet konutlarından 5 bininin, yıl sonunda bitirilip 2024 yılı ocak ayında depremzedelere teslim edilesi planlanıyor.

Ev alanlar ve kiraya çıkacaklar dikkat! Herkes araştırıyordu: Depo fiyatları 500 TL'den başlıyor!

Büyük konutlarından görece daha uygun olan küçük dairelere çıkanlar ile küçük şehirde eşyalı ev tutanlar, eski evlerindeki eşyaları kiraladıkları depolarda tutuyor. Peki hangi ilde depo bedeli ne kadar? 

Prefabrik eve yıldırım düşer mi? Neden prefabrik ev almalıyım?

Prefabrik yapılar son dönemin gözde konutlarından biridir. Bundan dolayı da bu yapılara dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte o sorulardan bazıları ve onların yanıtları!

Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 konutluk yeni proje!

Artaş Grubu'nun yeni projesi Avrupa Residence Yamanevler ön talep topluyor. Projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofise yer veriliyor...

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

70 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evler son zamanların en çok tercih edilen konutlarından biri olmuştur. Prefabrik ev yaptırmak isteyenler metrekare metrekare fiyat araştırması yapmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

Kibariye Stargate Konutlarından ev mi aldı Haberi

Kibariye Stargate Konutlarından ev mi aldı

Kibariye, İstanbul Kozyatağı'ndaki Stargate Konutları'ndan 2 milyon 400 bin TL'ye lüks bir daire satın aldı. Ev yeni olmasına rağmen her şeyi baştan aşağı değiştirdi. Odaları birleştirdi. Kapıları söktürdü. Yaklaşık 2 aydır devam eden tadilat için 600 bin TL harcadı. Bu sırada çıkan gürültü yüzünden komşuları ile başı derde girdi. Apartman 1 hafta önce ayaklandı. Kibariye aralarında doktor, yazar ve profesörlerin de bulunduğu komşularına tadilat yakında bitecek diye haber gönderdi. Ama şikayetler arttı. Bunun üzerine eşi Muhammed Ali Küçükbalçık devreye girip herkesten özür...