26 / 07 / 2024

Kıbrıs emlak sektörü ne durumda

Kıbrıs emlak sektörü ne durumda

Kıbrıs emlak sektöründeki izlenimlerini, Türkiye’de paylaştılar. Coldwell Banker’da ofisler arası sunum işbirliği vardı. CB Maximum Direktörü Aylin Pelin Onar, İstanbul’da Kıbrıs’ı anlattı..

Gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Dubai ve Kıbrıs!

Yaptığı açıklamada gayrimenkul ve emlak piyasasının toparlanma eğilimi gösterdiğini dile getiren Remax Revizyon Broker’ı Ramazan Sakallı, son dönemde yatırımcıların yeni rotasının Dubai ve Kıbrıs olduğunu söyledi.

Emlak sektöründeki kriz bankacılık sistemini çökertti! Son 1 haftada 40 banka ortadan kayboldu!

Çin'deki emlak krizi gittikçe büyüyor. Çin'in emlak sektöründeki gayrimenkul geliştirme şirketlerinin borç krizleri bankacılık sistemini çökertti. Çin'de son 1 haftada 40 banka ortadan kayboldu. İşte ayrıntılar...

İnsanlar kira ödemek ya da evlerini kiraya vermek zorunda: Yüzde 25 zam sınırının kalkması emlak sektörünü etkilemez!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, kirada yüzde 25 zam sınırının kalkmasının emlak sektörünü etkilemeyeceğine dikkat çekti ve önemli açıklamalarda bulundu. Peki neler olacak? İşte ayrıntılar...

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Kıbrıs'ta emlak krizi kapıda!

Yabancılara taşınmaz mal satışında yapılan değişikliklerle gayrimenkul sektöründe yükselen krize işaret eden Avukat Münür Doratlı, Kıbrıs'ta tapu dairelerinde büyük kaos yaşandığını söyledi.

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Kıbrıs'taki emlak krizi yeni bir boyut kazandı! Projeler durdu, satışlar iptal ediliyor, lansmanlar erteleniyor!

Kıbrıs'ta gayrimenkul sektöründe yılbaşından bu yana var olan kriz; yeni yasayla yabancılara taşınmaz mal satışında çıkarılan zorluklar, deprem uzmanlarının yaptığı açıklamalar ve KKTC vatandaşı Afik Grup Direktörü Simon Aykut’un Güney’de tutuklanmasıyla adeta yeni bir boyut kazandı.

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Kuzey Kıbrıs emlak sektöründe büyük panik!

Emlak sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Ali Özmen Safa, yabancıya mal satışında getirilen yeni yasa ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaparak, KKTC'de inşaat sektöründe bilgisizlikten dolayı tam bir panik yaşandığını söyledi.

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.

Kıbrıs; cazip konut fiyatları ve yüksek kira getirisiyle yatırımcıların radarında!

Dünyaca ünlü Forbes dergisinin “yurt dışında mülk satın alınabilecek en karlı ülke” olarak nitelendirdiği Kıbrıs, “Pound”la yüksek kira geliri ve cazip konut fiyatlarıyla, Türk ve yabancı gayrimenkul yatırımcıların radarına girdi. 

Kuzey Kıbrıs'ta emlak dolandırıcılığı alarmı!  

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kuzey Kıbrıs emlak piyasasında dolandırıcılık faaliyetleri giderek daha da artıyor. Pek çok firma yüzde 220 imar oranına sahip araziler üzerinde 3D projelerle sahte umutlar yaratıyor.

Kıbrıs emlak sektörü ne durumda Haberi

Kıbrıs emlak sektörü ne durumda

Kıbrıs emlak sektöründeki izlenimlerini, Türkiye’de paylaştılar. Coldwell Banker’da ofisler arası sunum işbirliği vardı. CB Maximum Direktörü Aylin Pelin Onar, İstanbul’da Kıbrıs’ı anlattı..

Kıbrıs emlak sektöründeki tecrübelerini, İstanbul’a taşıdılar. Coldwell Banker ailesinin en genç ofislerinden CB Maximum ekibi İstanbul’daydı.

Emlak acentesinin direktörleri Aylin Pelin Onar ve Seçkin Onar Şişli’deki Coldwell Banker Kale ofisi ile bir araya geldi.

Aylin Pelin Onar Kıbrıs emlak dünyasının inceliklerini, sektöre kattıkları yenilikleri özel bir sunumla paylaştı.

Onar ailesinin sosyal medya üzerinden yaptıkları fotoğraf paylaşımı, sektörün dikkatini çekenler arasındaydı..



Kıbrıs Emlak...