29 / 04 / 2024

Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası

Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası

Karaman'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Miidürlüğü'nün spor yatırımları arasında yer alan Merkez 2 Bin 500 kişilik Spor Salonu, Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası'nda çalışmalar devam ediyor.

Asgari ücret zammından sonra kıdem tazminatı 500 bin lirayı geçti!

Asgari ücret zammından sonra bir çok kalemde ödemeler yeniden hesaplandı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle hem ücretlerde, ödeme kalemlerinde büyük değişim yaşanacak. Özellikle kıdem tazminatında...

Bakan Bolat: ‘Finansmana erişim sorunu ortadan kalktı’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, reeskont kredilerinin günlük 3 milyar 50 milyon TL’ye çıktığını hatırlattı. Bolat, "Artık finansmana erişim problemi gibi bir problemden bahsetmek pek mümkün değil. Biz de onlardan performans bekliyoruz. İcraat bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Bankacılık kaynakları: Mehmet Şimşek bankalarla görüşecek

Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek haftaya bankalarla bir araya gelecek. Bankacıların Reuters'a verdiği bilgiye göre, Bakan Şimşek bankalarla görüşecek.

RTÜK'ten seçim için ağır yaptırımlar var! Eğer buna uyulmazsa bakın neler olacak! 

Seçime sayılı günler kala YSK’nın seçime ilişkin ilan ettiği kurallar RTÜK tarafından tekrar hatırlatıldı. Yayın yasağına uymayan kuruluşlar hakkında en ağır yaptırımların uygulanacağı yönünde açıklamalar geldi. 

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

130 bin memur alınacak! Hangi Bakanlık ne kadar memur alacak? İşte memur alımı yapacak Bakanlıklar ve başvuru şartları!

Hükümet seçim öncesi 130 bini aşkın personel alımı yapacağını duyurdu. Milyonlarca memur adayının heyecanla beklediği personel alımları; Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı kontenjanları için gerçekleştirilecek. İşte detayları…

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yeni yılda araçların ÖTV'lerinde büyük değişim! Artık zorlaşacak!

Engellilere yönelik ÖTV muafiyetli araç alımına çeşitli kısıtlamalar geliyor. ÖTV'siz alınan araçları yalnızca birinci derece akrabalar sürebilecek.

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  A. Buğra Ağbayırt tarafından kuruldu.

Fiat Egea Cross fiyatlarında görülmemiş değişim! Mayıs fiyat listesinde 184 bin lira yaptı Hybrid seçeneği de eklendi

Fiat Egea Cross, teknolojik donanımları, yerden yüksek SUV yapısı, heybetli şasi ile sağladığı kaslı görüntüsü, Hybrid motor seçenekleri, az yakan ideal tüketim verileri sunan sürüş sistemleriyle tüketicinin en çok rağbet gösterdiği araçlardan. Fiat Egea Cross fiyatından büyük değişim var!

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bitcoin madenciliğinde büyük değişim!

Bitcoin (BTC) ağına ait veriler, merkeziyetsizliğin önceki yıl artmaya devam etmesi nedeniyle büyük değişim geçirmeye hazırlanıyor.

Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Haberi

Kılbasan Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası

Karaman'da yatırımlar devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık'ın göreve başlamasıyla birlikte hayata geçirilen spor yatırımları hızla yükselmeye devam ediyor. Yapımı devam eden yatırımlar kapsamında ise 1. ve 2. TOKİ arasında Merkez 2 Bin 500 kişilik Spor Salonu, Sümer Mahallesi'nde Çok Amaçlı Spor Salonu ve Kılbasan'da Sentetik Çim Yüzeyli Spor Salonu projeleri yer alıyor. 


Ayrıca Sudurağı ve Kazım Karabekir ilçelerinde yer alan spor salonlarının daha modern bir görünüme kavuşturulması için başlatılan bakım onarım çalışmaları ise aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Kısacık;" İl genelinde başlattığımız spor yatırımlarının tamamlanmasıyla birlikte çocuklarımız ve gençlerimiz daha modern tesislerde spor yapma imkanı bulacak. 


Geleceğin sporcularını yetiştirebilmek, gençlik ve spor faaliyetlerini etkin bir şekilde yürütebilmek ve ilin...