04 / 05 / 2024

Kilis icra haberleri

Kilis icra haberleri

Kilis İli Merkez İlçesi'nde yer alan 9.432.78 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Kilis İcra Dairesi tarafından 5 Eylül 2014 tarihinde saa 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Aidat ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Ev sahibi, evini kiraya vererek evin kullanımı ile birlikte aidat ödemelerini de kiracıya bırakılıyor. Peki kiracı aidat ödemezse ne olur? Aidat ödemeyen kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Depremzede inşaat mühendisleri mesleklerini farklı mı icra ediyor?

Büyük deprem yaşamış, yakınlarını moloz yığınları altından çıkarmış, aylarca bu binalar arasında hayat sürdürmüş, prefabriklerde kalmış biri, inşaat mühendisi olduğunda mesleğini herhangi bir inşaat mühendisinden farklı mı icra eder?

Kilis'te 4 adet satılık tarım arazisi: 1 milyon 186 bin TL!

Kilis İli Merkez'de yer alan tarım arazilerinin yüzölçümleri 134.800 metrekare, 50.250 metrekare, 16.500 metrekare ve 27.086 metrekare arasında değişiyor. Tarım arazileri Kilis İcra Dairesi tarafından ihalye çıkıyor.

Kilis, kültür ve tarihiyle adından söz ettirecek!

Kilis, kültür ve tarihiyle de adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Yavuz Sultan Selim'in Mısır seferi sırasında Memluk Devlcti'ne karşı Halep'in kuzeyinde kazandığı Mercidabık Zaferi'nin 498'inei yıl dönümünün Kilis'in Yavuzlu beldesinde kutlanması bekleni

Kilis'te yeni açılacak OSB'nin çalışmaları devam ediyor!

O Kilis Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanar, Kilis Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicilerimize verimli bir şekilde çalışmalarını yapmaları için her türlü desteği vermeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Kilis'te icradan 2 milyon 358 bin 195 TL'ye satılık arsa!

Kilis İli Merkez İlçesi'nde yer alan 9.432.78 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Kilis İcra Dairesi tarafından 5 Eylül 2014 tarihinde saa 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Cebri icra satışında tapu harcı 2014!

Cebri icra tapu harcı yazılı satış bedeli üzerinden, her iki taraftan ayrı ayrı tahsil ediliyor. Peki, cebri icra satışında tapu harcı ne kadar? İşte, cebri icra satışında tapu harcı 2014!

Cebri icra yoluyla satış nasıl olur?

Üzerinde rehin, haciz veya ipotek kaydı bulunan borçlunun, borcunun tahsili için borçluya ait bir gayrimenkulün satılmasına cebri icra yoluyla satış deniyor. Peki,cebri icra yoluyla satış nasıl olur?

İcra nelere el koyabilir?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaktı borcun tahsili için icra talebinde bulunabiliyor. İcra talebi doğrultusunda icra memurları haciz işlemi için eve gelebiliyor. Peki, eve gelen icra nelere el koyabilir?

İcra takibi nasıl kesinleşir?

Borçlu bir kimsenin borcunu ödememesi halinde alacaklı borcunun tahsili için, icra takibi talebinde bulunabiliyor. Peki, İcra Müdürlüğü vasıtası ile başlatılan icra takibi nasıl kesinleşir?

İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

İcra Müdürlüğüne yapılan başvurunun ardından borçluya icra takibi yapılabiliyor. Borçlu, icra takibine sözlü yada yazılı olarak itiraz edebiliyor. Yazılı olarak itiraz edebilmesi için dilekçe yazması gerekiyor. İşte, İcra emrine itiraz dilekçesi örneği!

İcra emrine itiraz nasıl yapılır?

Alacaklının talebi üzerine İcra Müdürlüğü tarafından icra takibi işlemi başlatılabiliyor. İşlemin ilk adımı olarak alacaklıya tebligat gönderiliyor. Alacaklı bu tebligatta yazılı olanlardan yükümlü tutuluyor. Peki, İcra emrine itiraz nasıl yapılır?

Kilis icra haberleri Haberi

Kilis icra haberleri

Kilis İcra Dairesi Kilis İli Merkez İlçesi'nde 9.432.78 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsayı 2.358.195 TL bedelle satıyor. İhalesi açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsanın üzerinde hiçbir yapı bulunmaksızın boş arsa vasfındadır.


Arsanın ilk satışı 5 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında Kilis Adliyesi İcra Müdürülüğü müzayede salonunda yapılacak.


İhale İlanı


T.C KİLİS İCRA DAİRESİ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi ve önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Kilis İli Merkez İlçesinde yer alan 9432.78 miktarlı 10 parselde kayıtlı arsa niteliğindeki taşınmazın tamamı 2.358.195 TL bedelle satılacaktır.


İmar Durumu: İmar planında A-33 (Ayrık nizam 3 kat) Özel Sağlık tesis alanı olarak değerlendirilmiştir.


Kıymeti: 2.358.195 TL


Kaydındaki şerhler tapu kaydındaki gibidir.


1.Satış günü 05/09/ 2014 14:00 ile 14:10 arasında


2.Satış günü 30/09/2014 14:00 le 14:10 arasında


Satış...