03 / 05 / 2024

Kimya sektörü gayrimenkul

Kimya sektörü gayrimenkul

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor." dedi.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektörü pandemi sürecini ilk atlatan sektör oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecini ilk atlatan sektörü gayrimenkul oldu. Bankaların uyguladığı tarihi kampanyalar, ertelenen alımları harekete geçirirken, yeni yatırımların da devreye girmenin önünü açtı.

Faizsiz ev alma sistemi sektörü hareketlendirdi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, son dönemlerdeki konut alımında faizlerin yüksek seviyelere çıkmasıyla ilgili konuştu. Çiftçi, ''Faizsiz ev alma sektörü gayrimenkul piyasasında ciddi hareketlilik sağladı" diye konuştu.

Kimya sektörü, gayrimenkulü arkasından sürüklüyor!

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor." dedi.

Gayrimenkul sektörü kabuk değiştirdi!

Büyümenin dinamo sektörü gayrimenkul, 2002 yılından itibaren kabuk değiştiriyor. 15 yılda daha nitelikli, markalı konut olarak adlandırdığımız site tarzı projeler artış gösterdi. Konutların kalitesi yükseldi.

Aziz Torun: Lokomotif sektör gayrimenkul!

Aziz Torun Türkiye'de ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunlara rağmen gayrimenkul sektörünün büyüdüğünü ifade etti. Torun ''Bu yıl da ekonominin genelinin üzerinde bir büyüme bekliyoruz'' dedi.

Dövizdeki artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye’nin en dinamik sektörü gayrimenkul, döviz kuru ve faiz oranlarındaki artışlardan nasıl etkileniyor? Dolar kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetlere, belirginlik kazanan erken seçim faturası da eklenmesi sürpriz olmayacak.

Sedat Altınay: En güvenilir sektör gayrimenkul!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul sektöründe güvenin hiçbir zaman azalmayacağını belirterek, zaman zaman satışların arttığı dönemler olduğunu söyledi.

Son 13 yılda en hızlı büyüyen sektör gayrimenkul oldu!

AKP hükümetinin iktidar olduğu dönemde piyasa değeri en hızlı büyüyen sektörler gayrimenkul ve ticaret, yavaş büyüyenlerse tekstil ve orman oldu.

İnşaat sektörü gayrimenkul sektörünü etkiliyor mu?

Tünaydın Gazetesi köşe yazarı Osman Uzun bugünki köşe yazısında gayrimenkul sektörü hakkında bilgiler veriyor. Sektörün iniş ve çıkışının ekonomik büyümede önemli paya sahip olduğunu yazan Osman Uzun'un köşe yazısı;

GYODER Zirvesi'nde gayrimenkul sektörü bir araya geldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ) tarafından gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi'nde sektörün aktörleri 2015'ten beklentilerini dile getirdi...

Cansel Turgut Yazıcı: Gayrimenkul sektöründe fiyatlar aşırı yükseldi!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektöründe konut ve arsa fiyatlarının aşırı yükseldiğine işaret ederek, fiyatları maliyetler kadar arttıramayan sektörün kâr marjlarının yüzde 10-15'lere indiğini belirtti

Gayrimenkul sektörüne Putin ve Papa ziyareti etkisi!

Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin' in ziyaretleri sadece turizme değil gayrimenkul sektörüne de büyük katkı sağlayacak...

Kimya sektörü gayrimenkul Haberi

Kimya sektörü gayrimenkul

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, kimya sektörünün çok geniş bir yelpazeye hitap ettiğini ve evlerde kullanılan sabundan kağıda, içilen sudan inşaat malzemelerine kadar her şeyin içinde kimya sektörünün bir şekilde etkisinin bulunduğunu belirtti.

- "Türkiye'nin ithalat kalemleri içinde enerjiden sonra kimya sektörü geliyor"

Dördüncü, Türkiye'nin ithalat kalemleri içinde enerjiden sonra en çok para harcadığı ithalat kalemlerinden bir tanesinin de kimya sektörü olduğunu vurgulayarak, "Kimya sektörünün lokomotif olma özelliği var. Otomotiv, gayrimenkul gibi birçok sektörü arkasından sürüklüyor. Türkiye'nin gelişmesi, 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için hakikaten bizim büyümemiz için çok daha artı değer yaratan yüksek teknolojili ürünlere yönelmemiz şart. Kimya sektörü de bunlardan bir tanesi." diye...