02 / 05 / 2024

Kınık projeleri

Kınık projeleri

Bütçe maratonunda, Kınık’ta yapımı planlanan 4,5 milyon TL’lik Gençlik Merkezi projesi 2015 yatırım programına alındı. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, “2015 Kınık’ta yatırımların yılı olacak” diye konuştu

Kınık'ta Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

Kınık'ın yıldızı hayata geçirilen projelerle parlıyor!

Yerel seçimlerde İzmir’de CHP’den AK Parti’ye geçen 6 ilçeden biri olan Kınık’ta vatandaşlar Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e güveniyor. Verilen sözlerin kısa zamanda yerine getirildiğini söyleyen Kınıklılar, genç başkandan memnun..

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Murat Kurum'dan CHP'ye Kanal İstanbul çıkışı!

Çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Neymiş, Kanal İstanbul'u, büyük projeleri yapan firmalara para ödemeyeceklermiş. Projeleri durduracaklarmış. İşte CHP budur." dedi.

Kiralık konutlarda fiyat krizi!

Kiralık evlerdeki fiyat krizi büyüyor. Üniversitelerin açılması, kentsel dönüşüm projeleri ve tayinlerin yapılması kiralık konut ihtiyacının artmasına neden olurken, kira fiyatları da arttı.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Kınık projeleri Haberi

Kınık projeleri


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 17 Ekim'de başlayıp haftabaşında son bulan bütçe maratonundan Kınık'a da müjdeli haberler geldi. 2015 yatırım planına alınan Kınık Gençlik Merkezi'nin üç ay içinde ihalesi ve temel atma töreni tamamlanacak. Merkez, Kuzey Ege'nin tek gençlik merkezi olacak. Bu yatırımla Kınık'ın taçlanacağını söyleyen Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "Bu yatırım bir başlangıç 2015 yılı Kınık için yatırımların yılı olacak" dedi.


Kınık'a uygun bir merkez

Gençlik merkezinin gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için yapılacağını kaydeden Başkan Doğruer, "Kınık'ta gençleri kahvehaneden ve tüm kötü alışkanlıklardan kurtarmak istiyoruz. Bunun için spor ve sosyal donatı alanlarının bulunacağı gençlik merkezini ilçemize kazandıracağız. Bu kararı yerel seçimlerden 2 ay sonra meclis toplantısında almıştık. Daha sonra İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu ve...