02 / 10 / 2024

KİPTAŞ konut kampanyaları

KİPTAŞ konut kampanyaları

1946 yılında Belediye, şehirdeki konut buhranını önlemek için ilk etapta 5 bin bina inşa edecekmiş. Dar bütçelilere yönelik inşa edilecek evler kira paralarından ibaret taksitler mukabilinde satılacakmış.

Düşük faizli konut kredisi fiyatları nasıl etkileyecek? 

Sektör kaynaklarına göre, kamu bankaları düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatmayı planladığı belirtildi. Peki düşük faizli kredi sektörü nasıl etkileyecek? 

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi hamlesi! Oranlar ortaya çıktı!

Sektör kaynakları tarafından kamu bankalarının düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatacağı hatta faiz oranlarının da belli olduğu aktarıldı.

Küresel konut fiyatları neden artıyor?

Geçtiğimiz Nisan'da Çin hariç küresel konut fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 3'ten fazla artış gösterdi. ABD'de konut fiyatları geçen seneye göre yüzde 6,5 artış gösterirken, Avustralya'da yüzde 5 artış gösterdi. Portekiz'de yine konut fiyatları arttı.

Son 12 aylık toplam konut satışı Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede!

Ekonomi yazarı Uğur Gürses resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 12 aylık toplam konut satışının Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! En düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

Konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024 ev almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki en düşük faizli konut kredisini hangi banka veriyor? 

1.5 milyon konut kredisi veren bankalar hangileri? Düşük faizli konut kredisi fırsatları...

Günümüzde vatandaşlar ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için düşük faizli konut kredisi seçeneklerini araştırıp merak ediyorlar. 

Enflasyondaki hedefe en büyük engel konut fiyatlarında ve kiralarda yaşanan artışlar! 

Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, enflasyonda hedefe ulaşmak için gerekli en büyük engelin konut hizmet sektöründeki fiyat yükselişleri olduğunun altını çizdi. İşte o açıklama...

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

İlk kez ev alacaklara düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor!

İlk kez konut alacak vatandaşlar, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini ve düşük faizli konut kredisinin ne zaman hayata geçirileceğini merakla araştırıyor. Söz konusu kredi ile ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapması bekleniyor. İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili bilinenler...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

KİPTAŞ konut kampanyaları Haberi

KİPTAŞ konut kampanyaları



Ucuz ev


Belediye, amele ve dar bütçeliler için uzun taksitlerle ödenecek evler yaptırıyor


    Vali ve Belediye Reisi Doktor Lütfi Kırdar, şehirdeki mesken buhranını önlemek, bilhassa amele ile mütevazi bütçeli ve mahdut gelirli halk için bahçe içinde küçük ve sıhhi evler yaptırmak üzere bazı ciddi teşebbüslere de girişmiştir. 

    Haber aldığımıza göre şehrin muhtelif semtlerinde yapılacak bu evlere ait Belediye İmar Müdürlüğü tarafından hazırlanan plan ve projeler tamamlanmıştır. Bu maksatla Belediye yakında inşaata başlayacaktır. Bu evlerin inşa masraflarının bir kısmı doğrudan doğruya Belediye tarafından, bir kısmı da Belediye ile yapılan bir anlaşma ile Emlak Bankası tarafından ödenecektir....