04 / 05 / 2024

kiptaşa kaç kişi başvurdu

kiptaşa kaç kişi başvurdu

KİPTAŞ'ın dün satışa çıkardığı Hadımköy Konutları II. Etap'a ilk günde 81 kişi başvuru yaptı. Hangi metrekareye? Kaç kişi başvurdu?

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak

Dolar/TL kuru yükseliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu merak ederken doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu. Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak...

TÜİK açıkladı! Ücretli çalışan sayısı 3 ay içinde 367 bin 305 kişi azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan veriler kapsamında, Türkiye'deki ücretli çalışan sayısı eylül ayından bu zamana kadar 367 bin 305 kişi azaldığı açıklandı. Buna göre, üç ayda çalışan sayısındaki düşüş yüzde 2,4 olarak gerçekleşti.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

Eylül ayı ile beraber pek çok kişi tarafından merakla beklenen personel alımları da hızlandı. Paylaşılan detaylara göre, kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişinin alınacağı belirtildi. KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları sakın kaçırmayın...

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

2023 Kardemir işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın!

2023 Kardemir işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı Ağustos 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 10 Temmuz 2023 fiyat listesi

Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Porland Chopin Altın Yaldız 60 Parça 12 Kişilik Yemek Takımı güncel fiyat listesi...

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! İşsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. Buna göre söz konusu dönemde  işsiz sayısı 3 milyon 585 bin kişi oldu! 

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... TOKİ'nin İstanbul'daki en yeni projesini kaçırmayın... İşte TOKİ İstanbul projesi detayları...

Aman dikkat! Her aileden sadece 1 kişi başvursun! Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın!

Aman dikkat... Her aileden sadece 1 kişi başvursun... Tam tamına 4 bin 200 TL'lik bu destek ödemesini sakın kaçırmayın...

Borsa yatırımcısı 1 haftada 150 bin 860 kişi azaldı! Rakamlar bir bir açıklandı!

Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından açıklanan verilere göre; Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı geçen hafta 150 bin 816 kişi azalarak yeniden 5 milyonun altına düştü.

'Yarısı Bizden' kampanyası başvuruları bugün resmen başladı! Bakan Kurum başvuran kişi sayısını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Yarısı Bizden'' kampanyası başvurularının bugün başladığını belirterek başvuran kişi sayısını açıkladı.

kiptaşa kaç kişi başvurdu Haberi

kiptaşa kaç kişi başvurdu

512 konutun bulunduğu 75 metrekarelere 61, 1.072 konutun bulunduğu 95 metrekarelere 16 ve 500 konutun bulunduğu 125 metrekarelere ise sadece 4 kişi başvurdu.

KİPTAŞ'ın 6 Aralık ile 4 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği Kayabaşı Konutları kampanyasına ilk günde 326 kişi başvurmuştu.

Başvuru sayıları hergün www.emlakkulisi.com'da...