07 / 05 / 2024

kiptaşın yaptığı okullar

kiptaşın yaptığı okullar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, KİPTAŞ tarafından Başakşehir’de 5,5 milyon TL harcanarak yapılan Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu’nu açtı. Ayrıca KİPTAŞ'ın çeşitli ilçelere 5 okul daha yapacağı bildirildi...

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Apple 3 ayda 5. zammını yaptı! En pahalı iPhone fiyatı 87 bin 450 TL’yi geçti! İşte güncel iPhone fiyatları...

Apple iPhone fiyatlarına zam yaptı. Böylece dev şirket 3 ayda 5. zammını yaptı. Peki, iPhone fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

Apple zam yaptı! İşte iPhone'ların yeni fiyatları!

Apple'ın bugün yaptığı yeni zamların ardından iPhone 13 serisinin en ucuz telefonu 21 bin TL oldu.

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

kiptaşın yaptığı okullar Haberi

kiptaşın yaptığı okullar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Şirketlerinden KİPTAŞ tarafından Başakşehir’de inşa edilen Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete alındı. Törene Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra, İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Ünal Kaçır, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile öğrenciler ve veliler katıldı.


Açılış Töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, çocukların dünyadaki yaşıtları ile rekabet içinde yetiştiğini belirterek velilerden çocuklarına örnek olmasını istedi. İBB olarak eğitime çok büyük destek verdiklerine dikkat çeken Topbaş, KİPTAŞ'ın çeşitli ilçelerde 5 okul daha yapacağını müjdeledi.


Kadir Topbaş kendi döneminde İstanbul’a 141,3 milyon TL harcayarak toplam 1.025 derslikli 26 okul kazandırdığının altını çizerek, "Bugüne kadar 25 Okul tamamlandı, 1 okulun yapımı devam ediyor. Van’da da 18,6 milyon TL harcayarak tehlike arz eden İmam...