28 / 07 / 2024

kırgızistan ile rusya arasındaki enerji işbirliği

kırgızistan ile rusya arasındaki enerji işbirliği

Kırgızistan ile Rosneft AŞ. arasında Bişkek Manas Uluslararası Havaalanı'na yatırım memorandumu ve yine, Manas Uluslararası Havaalanı AŞ. ile Rosneft AŞ. arasında kesintisiz yakıt sağlanmasını öngören çerçeve sözleşmesi kabul edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şile'deki kaçak villaları yıktı. Yıkım anının yer aldığı video sosyal medyada yayılmaya başladı. İşte detaylar...

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor. 100 bin liralık evde 20 bin liraya oturan  Görgüzel'in ev sahibi hem rayiç bedelin altında kira verdiğini hem de evine zarar verdiğini söylüyor. 

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kiralık bungalov ilanı ile tam bu kadar dolandırıldı! Bungalov ev kiralayacaklar dikkat!

İnternet üzerinden 'kiralık bungalov' ilanı ile vatandaşları dolandıran çete yakalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'ın ruhsatlarını aldı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ile 2. Kısım'da yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

TOKİ açık artırma ile 32 ilde 169 konut ve 192 iş yeri satıyor! Tarih verildi, büyük fırsat 13-14 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 kentte 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini açık artırma ile satışa çıkarıyor.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

ÖSYM memur alacağını duyurdu! Düşük KPSS puanı ile hemen işe başlayın! İşte şartlar!

ÖSYM memur alımı yapacağını duyurdu. Üstelik düşük KPSS puanı ile alımlar yapılacak. İşte istenilen şartlar!

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Dünya Sağlık Örgütü'nden şok açıklama! Kahramanmaraş depremi 23 milyon insanı etkileyecek!

Dünya Sağlık Örgütü ülkemizde meydana gelen yüzyılın en büyük depremi ile ilgili olarak “Türkiye ve Suriye’deki deprem felaketi sonrası yardımlarımız uzun vadeli olacak” ifadesini kullandı.

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

kırgızistan ile rusya arasındaki enerji işbirliği Haberi

kırgızistan ile rusya arasındaki enerji işbirliği


Kırgızistan'da Rus enerji şirketlerinin yatırım faaliyetlerinin geliştirilmesi için bazı projelerin ele alındığı bildirildi.


Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev tarafından kabul edilen Rus heyeti ile enerji alanındaki işbirliği konuların arasında özellikle ülkenin kuzeyindeki Narın Nehri üzerine hidroelektrik santralin ortak yapımı ve işletmesi ile Kambara Ata-1 adlı hidroelektrik santralinin ortak yapımı ve işletmesinini öngören projelerin görüşüldüğü belirtildi.


Rusya Federasyonu Federal Gümrük Hizmetleri Başkanı ve Kırgız-Rus Hükümetlerarası Komisyonu Eşbaşkanı Andrei Belyaninov, Rosneft Başkanı İgor Seçin, Rusgidro AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ebgeniy Dod ve İnter RAO UES AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Boris Kovalçuk'un hazır bulunduğu toplantı sonrasında imza töreni düzenlendi. Buna göre, Kırgızistan ile Rusya arasında enerji işbirliği çerçevesinde, Narın nehri üzerine hidroelektrik santralin ortak yapımı ve işletmesi ve Kambara Ata-1 hidroelektrik...