03 / 05 / 2024

Kırgızistan türkiye yatırım

Kırgızistan türkiye yatırım

Kırgızistan Meclis Başkanı Çınıbay Tursunbekov, "Kırgızistan olarak, küçük ve orta ölçekli hidroelektrik santrallerin inşaatı konusunda Türkiye’den yatırım çekmek istiyoruz" dedi.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı 8 Türk şirketi!

Son dönemlerde yaşanan düşüşlerle yatırımcılarını hüsrana uğratan Borsa İstanbul güçlü bir yükseliş yakalarken, 300,1 bin takipçili Temettü Hocam, bu kez de dünyanın en büyük varlık fonu olan Norveç Varlık Fonu'nun en çok yatırım yaptığı Türk şirketlerini yazdı.

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

İşte en yüksek reel getiri sağlayan yatırım araçları!

TÜİK, 2023 Mart ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını paylaştı. Açıklanan verilere göre aylık maksimum reel getiri külçe altın olurken, finansal yatırım araçları yıllık bazda değerlendirildiğinde BIST 100 endeksi, yatırımcısına maksimum reel getiri sağlayan yatırım aracı olarak kay

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Küresel piyasalarda durum bu! Yatırım yapacak olanlar herkesten önce baksın

Yatırım yapmaya hazırlanan vatandaşların herkesten önce bakması gereken verilerin başında küresel piyasaya verileri geliyor. Sizler için küresel piyasada son yaşanılanları derledik.

Kırgızistan türkiye yatırım Haberi

Kırgızistan türkiye yatırım

Meclis Başkanı Tursunbekov, "Kırgızistan olarak, küçük ve orta ölçekli hidroelektrik santrallerin inşaatı konusunda Türkiye’den yatırım çekmek istiyoruz" dedi.


Kırgızistan Meclis Başkanı Çınıbay Tursunbekov, ülkede yapılacak hidro elektrik santraller için Türkiye'den yatırım çekmek istediklerini bildirdi.


Kırgızistan Meclisi Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Tursunbekov'un, Türkiye’nin Bişkek Büyükelçisi Metin Kılıç'ı makamında kabul ettiği belirtildi.


Açıklamaya göre Tursunbekov görüşmede, Türkiye’nin enerji ve hidroelektirk santralleri yapımı konusunda büyük tecrübeye sahip olduğunu vurgulayarak, "Kırgızistan olarak, ülkede küçük ve orta ölçekli hidroelektrik santrallerinin inşaatı konusunda özellikle Türkiye’den yatırım çekmek istiyoruz." ifadesini kullandı.


İki ülke arasındaki siyasi diyaloğu takdirle karşıladığını belirten Tursunbekov, bu yıl Kırgız-Türk ilişkilerinin ivme kazanacağından emin olduğunu kaydetti.


Türkiye'nin ticari alanda Kırgızistan’ın önemli ortaklarından biri olduğunu ifade eden Tursunbekov, "Kırgız-Türk ilişkilerinde öncelikli konu ekonomik iş birliğidir. İki ülke arasındaki ticaret...