02 / 05 / 2024

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi çed

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi çed

Kırklareli İli Mekez İlçesi'nde bulunan Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 15 Aralık 2015 günü saat 09:30'da gerçekleşecek.

Ekim ayı çiğ süt üretim maliyeti açıklandı: Satış fiyatı 15,72 TL olarak güncellendi

TÜSEDAD (Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği), Ekim ayı itibarıyla çiğ süt üretim maliyetini kamuya duyurdu. Dernek, gerçek üretim girdi fiyatlarına dayanarak hesapladığı çiğ süt üretim maliyetini litre başına 13,10 Türk Lirası olarak belirledi. İşte detaylar...

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Damızlık düve yetiştiricilerine 80 milyon liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Damızlık düve yetiştiricilerine toplam 80 milyon lira hibe desteği sağladıklarını bildirdi. İşte detaylar..

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi en uygun bu adreste! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Fakir Taste N Joy Tost Makinesi, mükemmel tostların yanı sıra et, balık, tavuk gibi yiyecekleri pratik bir şekilde pişirmenizi sağlar. Peki, Fakir Taste N Joy Tost Makinesi kaç dilim tost yapar? Fakir Taste N Joy Tost Makinesi kaç TL?

Et fiyatlarında kriz büyüyor? Kıymanın kilosu 480 TL olacak iddiası duyanları çıldırttı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu,  et ve sütte fiyatların çok orantısız şekilde artacağını belirterek, kıymanın kilosunun 480 TL olacağını söyledi. 

Kırmızı etteki kriz büyüyor! Yakında 350 TL’den 480 TL’ye fırlayacak!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, turizm sezonunun yaklaşması sebebiyle sektörün çıkmaza girdiğini ifade ederek “Fiyatlar orantısız yükselecek” şeklinde uyarı yaptı.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

Maliyet farkı arttı! Süte yeni zam geliyor

Ulusal Süt Konseyi tarafından açıklanan çiğ süt referans fiyatı 15 Ekim’den bu yana 8.5 lira olarak uygulanıyordu. Ancak, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) tarafından yapılan 1 litre sütün maliyet hesabı süt üreticisinin zararını ortaya koydu. Bu durum ise süte yeni zam

Süt ve süt ürünlerine bir zam daha geliyor!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Solakoğlu süt ve süt ürünlerine bu hafta yapılan son ihalelerle birlikte 2,5 lira zam geleceğini duyurdu.

Kırmızı et ve süte zam yolda!

Et,  süt ve süt ürünlerine zam yolda. Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et ve süt ürünlerine yeniden zam geleceğini belirtti.

Süte ikinci zam talebi! Süt fiyatları artacak mı? İşte 29 Mart 2022 süt fiyatları listesi!

Ulusal Süt Konseyi, çiğ süt fiyatını yüzde 21,2 oranında artırarak 5 lira 70 kuruşa çıkardı. Bu oranı az bulan Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği süte ikinci bir zam talebinde bulundu. Peki süt fiyatları artacak mı? İşte ayrıntılar...

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi çed Haberi

Kırklareli Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi çed

Park Tavuk Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından; Kırklareli İli Mekez İlçesi, Yündolan İlçesi, Karakılıç Mevkii'nde 1556, 96 ve 107 nolu parsellerde ''Damızlık Tavuk Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Zafer Kahvesi

Toplantı Adresi: Yündolan Köyü, Merkez/KIRKLARELİ 

Toplantı Tarihi: 15.12.2015 

Toplantı Saati:...