30 / 04 / 2024

kirlarda euro dönüşü

kirlarda euro dönüşü

Tüm markaların bulunmak istediği Bağdat Caddesi'nde kiralar Euro'ya dönünce bazı dükkanlar boş kaldı. Emlakçılar, bu durumun geçici olduğu konusunda aynı fikirde..

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

13 Ağustos Pazar güncel euro kuru! Euro bugün kaç TL? 

Euro/TL kuru bugün ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira oldu? Euro bugün yükseldi mi, düştü mü? İşte 13 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Serbest piyasada döviz fiyatları! Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

Serbest piyasada döviz kurları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dövize yatırım yapanlar güncel dolar ve euro kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru 27,085 lirdan satılırrken euro buıgün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? 10 Ağustos Perşembe euro/TL kuru kaç lira?

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru

Dün kapanışı 21,84 liradan yapan euro/TL kuru bugün güne artışla başladı. Peki 19 Mayıs Euro ne kadar oldu? Euro bugn kaç lira? 19 Mayıs Cuma euro/TL kuru.

Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 17 Mayıs 2023 euro/TL kuru 

14 Mayıs seçimlerinden sonra gözler döviz kurlarına çevrildi. Yatırımcılar Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? sorularını araştırıyor. İşte 17 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru

Seçim sonrası döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Euro kuru güne yükselişle başladı. Kıyıda köşede eurosu olanlar baksın! Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 Euro/TL kuru.

15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru

Euro kuru, yatırımcılar, yabancı ülkelerden alışveriş yapacaklar ve yurt dışına çıkacaklar veya alış satış yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 15 Şubat Euro/TL ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Güncel euro/TL kuru.

Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

Canlı euro alış ve satış fiyatları, yatırımcılar ve Euro almayı düşünenler tarafından merak ederken ''Euro ne kadar, canlı alış-satış fiyatları kaç TL? sorularını araştırıyor. Peki Euro bugün ne kadar? Canlı 9 Şubat Euro/TL kuru canlı alış satış fiyatları kaç TL?

kirlarda euro dönüşü Haberi

kirlarda euro dönüşü

Uluslararası markaların Türkiye'ye giriş kapısı olarak görülen, markanın "tutup tutmayacağının" oradaki satışlara bağlı olduğu Bağdat Caddesi, bu ünüyle İstanbul'un en pahalı bölgelerinin de başında geliyor. Dünyaca ünlü giyim markaları ile kafe ve restoran zincirlerine ev sahipliği yapan Bağdat Caddesi, Avrupalı markaların kiralarını Euro cinsinden ödemek istemesiyle bir anda dolardan Euro'ya dönüp, rakamlarda oynama yapılmayınca, fiyatlar da kendiliğinden artmış oldu. Buna dünyadaki ekonomik belirsizlik ortamı da eklenince, bazı dükkanlar boş kaldı. Bölgedeki emlakçılar, bu durumun geçici olduğu ve Cadde'de dükkanların uzun süre boş kalmayacağı konusunda hemfikir.

'Kiracı kontrat yenilemedi'
Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Başak Soner'in de belirttiği gibi eskiden dolarlı kiraların konuşulduğu Bağdat Caddesi'nde Euro'ya geçiş olunca bazı dükkanlar, mal sahipleriyle kontrat yenilemek istemedi. Kiracı çıktıktan...