27 / 04 / 2024

Kızılcahamamda sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı

Kızılcahamamda sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı

Kızılcahamam'da sıcak sondaj çalışmalarına başlandı. Bölgeye kurulacak tesis, ilçe turizmine büyük katkı sağlayacak. MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan sıcak su sondaj çalışmalarının başlama töreni yapıldı.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

CarrefourSA’da Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 15 Eylül-30 Eylül tarihlerindeki indirimler büyük ses getirdi. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 16 Eylül 2023 fiyat listesi...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Kızılcahamamda sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı Haberi

Kızılcahamamda sıcak sondaj çalışmaları başlatıldı

Törene İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Belediye Meclis üyelerinden Songül Ergelen, Yusuf Şengül, İbrahim Yıldız, MTA Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kalı, MTA Orta Anadolu 3. Bölge Müdürü Sedat Toraman, Proje Başkanı Engin Bülbül, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kızılcahamam Fen İşleri Şefi Hasan Demir, SGK Merkez Müdürü Ali Turançiftçi, şantiye çalışanları, Üçbaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz ve mahalle sakinleri katıldı. 


KURBAN KESİLDİ 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in yaptığı girişimler ile Kızılcahamam MTA 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Kızılcahamam Üçbaş Mahallesi Arpa Çukuru Mevkisi'nde açılacak olan sondaj çalışmaları, yapılan açılış töreni ile başlamış oldu. Törende kurban kesilerek Aşağı Merkez Camisi İmam Hatibi Halit Özkan...