13 / 05 / 2024

Kızkalesi haberleri

Kızkalesi haberleri

Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı olan Mehmet Şirin Öztop, AA muhabirine, son yıllarda ramazan tatil dönemine denk geldiği için turist sayısının bu dönem azaldığını söyledi

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Seçim sonrası dolar kuru ne olacak? İşte korkudan tir tir titretecek kıyamet senaryosu!

FED’in yine faiz artışı yapacağı haberleri ABD dolar kurunu Türk Lirası karşısında rekor seviyelere taşırken, ekonomistler seçim sonrası, 15 Mayıs tarihinde başlayacak kıyamet senaryolarını dillendirdi. Uzmanlar, seçim sonra doların 30 lirayı bulabileceğini ifade etti.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen düştü! Demir fiyatları ne kadar? 15 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 liralık indirimin ardından bugün de Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Bakanlık az önce duyurdu! Maaşlar erken yatıyor!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan yüzyılın en büyük depremlerinin ardından hükümetten peş peşe destek haberleri geliyor. Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptığı açıklamada, deprem bölgesinde görev yapan kişilere erken maaş müjdesi verdi.

Emekliye Şubatta ikinci zam mı geliyor? En düşük maaş asgari ücret seviyesine çıkabilir!

Yapılan yüzde 30’luk zammın yeterli olmadığı görüşüne bir destek de meclisten geldi. Şubat ayında emeklilere yeni bir zam gelebileceği ve en düşük maaşın asgari ücret seviyesine yükseltileceği  haberleri, kulislerde dolaşıyor.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, PO, Opet, Shell 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünya çapında akaryakıt fiyatları düşüyor ancak Türkiye'de sık sık zam ve indirim haberleri geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı hangi şehirde kaç TL oldu? İşte İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 21 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Akaryakıtta son durum ne! İşte 18 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zam ve indirim haberleri gündemde yer alıyor. İşte 18 Aralık Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Kızkalesi haberleri Haberi

Kızkalesi haberleri

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne alınan ve Mersin için önemli turizm merkezlerinden olan Kızkalesi'nde turizmciler, gurbetçileri bekliyor.


Turizm ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin Öztop, AA muhabirine, son yıllarda ramazan tatil dönemine denk geldiği için turist sayısının bu dönem azaldığını söyledi.


Otellerde yaşanan boşluğu Avrupa ülkelerinden gelecek gurbetçilerin doldurmasını beklediklerini belirten Öztop, şöyle konuştu:


"Ramazan, turizm sezonunun hareketli olduğu temmuza denk geldi. Bu nedenle otel ve pansiyonlarda doluluk oranları düştü. Çeşitli Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye tatile gelecek gurbetçileri bekliyoruz. Turizmciler gurbetçilere ve Ramazan Bayramı'na umut bağladı. Gurbetçilerimizle Kızkalesi ve Akdeniz sahilleri şenleniyor, onların gelmesi hem esnafa hem de turizmcilere can simidi...