05 / 05 / 2024

kızlan ovası

kızlan ovası

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üç ay içinde kurulacağını açıkladığı Uzay Ajansı'nın fırlatma rampasının lk bölümünün Muğla'nın Datça ilçesine kurulması düşünülüyor.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarını alt üst edecek kıyamet için analistler gün ve saat verdi!

Bugün ons altın rekor üstüne rekor kırarak 2 bin dolara doğru hızlanırken, gram altın 1.171 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Altın almak isteyenler bu haberi okumadan altın almamalı! İşte ayrıntılar...

Dolar ve euro yükselişlerine kısa bir mola verdi

Küresel piyasalarda yükselen döviz iştahı piyasaların sakinleşmesini sağladı. Kürsel borsada yükselişler hızlanırken döviz kurları kısa bir mola verdi. Dolar kuru bugün 18,54'te başlarken euro/TL ise 18,23 TL'den güne başladı.

Asgari ücrete zamda yeni oran! İşverene de büyük destek

Asgari ücrette temmuz artışı için taraflar arasındaki trafik hızlanırken, hükûmet, artış maliyetinden küçük işletmelerin etkilenmemesi için yeni bir destek planı için harekete geçiyor. Bu kapsamda, asgari ücrete temmuzda yüzde 25 civarında zam yapılması bekleniyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Tarih olarak 18 Mart 2022'de orayı hizmete açmak... Ama güzel gelişmeler oluyor, işler hızlandı. Belki belirttiğimiz tarihten daha erken bir sürede de açabilme imkanımız var" dedi.

Datça'da 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa!

Datça İcra Dairesi, Kızlan Mahallesi'nde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün ihale bedeli 12 milyon 135 bin 250 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

kızlan ovası Haberi

kızlan ovası

Türkiye'nin ilk fırlatma rampası için KKTC ile birlikte, Muğla'nın Datça ilçesinin de adı geçiyor. Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, kendilerinin konu hakkında net bir bilgisi olmadığını belirterek, "Proje gerçekleşirse, belki Kızlan Ovası'nda yapılabilir, fakat şimdilik net bir şey yok. Konu netleşince Datça açısından bir daha değerlendiririz" dedi.


Yeni...