06 / 05 / 2024

Kocaali altyapıda sorun yaşamayacak

Kocaali altyapıda sorun yaşamayacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Kocaali’de başlatılan kanalizasyon inşaatı devam ediyor. Yaklaşık 43 milyonluk yatırımla ilçe için 120 kilometrelik kanalizasyon hattının projelendirildiğini

Kiracılar dikkat! Ev sahipleri sizi icraya verebilir...

Kiracılar ile ev sahipleri arasında aidat ile ilgili sıkıntılar da sorun olmaya devam ediyor. Buna göre, aidat ödemeyen kiracıya karşı bir ev sahibi nasıl davranır? İşte detaylar...

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

İstanbul'daki 207 bin bina riskli: 99 depreminden sonraki binalarda da sorun var!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce İstanbul'da Ocak 2023 itibariyle toplam 142 riskli alanda, 207 bin riskli yapı olduğunu söyleyerek 1999 depreminden sonra yapılan binalarda da sorun olduğuna dikkat çekti.

ABD son noktayı koydu! Huawei ve ZTE adaya veda ediyor!

ABD, Huawei ve ZTE cihazlarının ithalatını yasakladı. Bu markaların telekomünikasyon ekipmanları altyapıda kullanılmayacak.

Ayçiçek yağı satışlarına yasak geldi! 1 Nisan'dan itibaren artık yenisi gelmeyecek

Ayçiçek yağındaki fiyat artışları ve ayçiçek yağına talebin artması nedeniyle piyasada stok sorunları yaşanmaya başlamıştı. Türkiye'de yetkililer 'yağda sorun yok' dese de vatandaş market raflarına hücum etti. Ayçiçek yağıyla ilgili gelen son haber yine endişe yarattı.

Dağ Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  10 milyon TL sermaye bedeli  Merve Dağ tarafından kuruldu.

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Altyapı Ve Üst Yapı İnşaat Hafriyat Gıda Turizm Nakliyat Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Özhan tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Avcılar'daki kentsel dönüşümde 'çürük raporu' tartışması!

Deprem riskini azaltmak için başlatılan dönüşüm atağında Avcılar'da sorun çıktı. 6 bin TL'yi cebinden ödeyip çürük raporu alan bazı müteahhitlerin, deniz gören binalarda hak sahiplerini 3'te 2 çoğunlukla korkuttuğu belirtildi.

Kovid-19'a rağmen ulaştırma yatırımları hız kesmedi!

Türkiye, küresel boyutta iz bırakan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşın, bu yıl ulaştırma, haberleşme ve altyapıda attığı adımlarla stratejik önemdeki projeleri tamamlayıp, hizmete sundu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 38 kilometrelik Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini söyledi.

Kocaali altyapıda sorun yaşamayacak Haberi

Kocaali altyapıda sorun yaşamayacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Kocaali’de başlatılan kanalizasyon inşaatı devam ediyor.


Yaklaşık 43 milyonluk yatırımla ilçe için 120 kilometrelik kanalizasyon hattının projelendirildiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Yeni Büyükşehir Yasası’yla hizmet alanımıza dahil olan ilçelerimizde altyapı çalışmalarını hemen başlattık. Bu kapsamda Kocaali ilçemiz için de 120 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirmiştik. Ekiplerimiz yaklaşık 90 kilometrelik hattın imalatını tamamladı. İnşallah kısa süre içerisinde de kalan 30 kilometrelik hattın yapımını da tamamlayacağız" diye konuştu.


Altyapı yatırımları kapsamında projelendirilen, ilçenin atıksularını arıtacak tesisin yapımına da kısa süre içerisinde başlanacağını açıklayan Rüstem Keleş, "Kocaali’de yürüttüğümüz altyapı çalışmaları kapsamında bir de atıksu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Uzun yıllar ilçemizin hizmetinde olacak entegre altyapı sistemiyle atıksuda sorunu yaşanamayacak. Yatırımlarımızın tamamlanmasıyla ilçenin tüm atıksuları en...