09 / 05 / 2024

kocaeli akçaray ne zaman açılacak

kocaeli akçaray ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

Kocaeli Akçaray'da test sürüşü Mart'ta başlıyor!

Kocaeli'nin Akçaray tramvay projesinde tramvaylar araçlarından ilki sabah saatlerinde raylara indirildi, projede test sürüşleri Mart'ta başlayacak.

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Hurda kablo bile 150 TL’yi aştı! 21 Ocak 2023 hurda kablo ve akü fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat malzemelerinin yükselişi sürüyor. 21 Ocak 2023 hurda kablo fiyatları belli oldu. Hurda analizli kablo fiyatı 154 TL’yi gördü. İşte 21 Ocak 2023 hurda kablo ve hurda akü fiyatları….

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

İslam Memiş verdiği saat geldi! İşte doların akıbeti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in verdiği saat geldi. Doların akıbeti ne olacak? İşte detaylar!

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne zaman yükselecek?

Bitcoin yaşadığı düşüşten ne zaman kurtulacak? Kripto paraların akıbeti ne? Kripto paralar ile uğraşan yatırımcılar bu soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Galleria'nın akıbeti ne olacak?

77 bin 906 metrekarelik alana kurulan Galleria'da çoğu mağaza kapandı. Peki Galleria'nın akıbeti ne olacak?

kocaeli akçaray ne zaman açılacak Haberi

kocaeli akçaray ne zaman açılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar devam ediyor. Proje Otogar ile Sekapark arasındaki hatta döşenen 18 metre uzunluğundaki raylar hummalı bir çalışma ile birbirine bağlanıyorlar.


GÜNDE 20 CONTADA KAYNAK YAPILIYOR


Çalışmalar kapsamında 5 kişiden oluşan iki ekip, günde iki rayın 20 adet noktada conta kaynak imalatı yapıyor. Bu zamana kadar tramvay hattının başlangıcı olan Otogar yanı Elzem Sokaktan itibaren Şehit Rafet Karacan Bulvarı’na kadar bulunan 4 km’lik alanda çalışmalar tamamlandı. Depo sahası ile birlikte hattın tamamında bulunan toplam bin 994 contanın 894 tanesinde kaynak işlemi bitti. Kaynak işleri Yahya Kaptan’da bulunan makas bölgelerinde ve köprülü kavşağın altında devam ediyor.




İKİ RAY BİRBİRİNE BAĞLANIYOR


Kaynak yapımında kaynak tipi olarak alimünotermit kullanılıyor. Kaynak yapılmadan önce iki kaynak arasında bulunan boşluk ilk önce temizleniyor...