07 / 07 / 2024

Kocaeli Altınkemer Plajı genişletilecek mi

Kocaeli Altınkemer Plajı genişletilecek mi

Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Kocaeli'de Sağlıkkent Konutları sahiplerine teslim edildi! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından pandemi döneminde zor şartlar altında çalışan sağlık çalışanları için yapılan Sağlıkkent Konutları’nın anahtar teslimi yapıldığı açıklandı.

Kocaeli'nin titreyen toprağında 486 canlı fay tehlikesi! 70 bin kişi diri fay hattı üzerinde yaşıyor!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilcisi Niyazi Temizkan, Türkiye genelinde 18 il ve 80'den fazla ilçe merkezinin altından 486 aktif fay hattının geçtiğini vurguladı.  İşte, Niyazi Temizkan'ın hayati önem taşıyan açıklamaları...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir projesinde yer alan 138 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesinin başvurularını bugün itibariyle başlattı.

TOKİ Kocaeli Dilovası'nda 184 konutu satışa sunuyor!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi Köseler mahallesinde 184 adet konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubu için satışa sunulan projede evlerin fiyatları 210 bin 258 TL'den başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Kocaeli'de toprak kayması nedeniyle bir bina boşaltıldı!

Kocaeli İzmit'te yaşanan toprak kayması sebebiyle yandaki 3 katlı bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

Kocaeli konut sektörünün ikinci altın çağı!

Haziran ayında sektörün kaderi değişti. Kamu bankaları, sıfır konutlar için 15 yıla kadar yüzde 0.64 faizli kredi vermeye başladı. Kocaeli’de konut fiyatları ve satışları arttı.

Kocaeli Altınkemer Plajı genişletilecek mi Haberi

Kocaeli Altınkemer Plajı genişletilecek mi


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ve Karamürsel sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahil çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu’na Başkanlar İsmail Yıldırım ve Mehmet Ellibeş ile Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan eşlik etti.



KOCAELİLİLERİN MUTLULUĞU İÇİN


Altınkemer, Dereköy ve sahil düzenlemesi tamamlanan Ulaşlı’da incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu yapılacak olan düzenlemeden herkesin yararlanacağını söyledi. Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nda kumsal alanın genişletilmesi talimatını veren Başkan Karaosmanoğlu, yapılan her hizmetin Kocaelililerin mutluluğu için olduğunu vurguladı.



DEREKÖY’DE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK


Dereköy’de kısa sürede sahil düzenleme çalışmalarının başlayacağını vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “4 kilometrelik sahil şeridi boyunca bisiklet ve yürüyüş yolları ile kumsal alanlar yapılacak. Burayı en güzel şekilde hemşerilerimizin kullanımına açacağız” ifadelerini kullandı.



EKSİKLER GİDERİLECEK


Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu,...