17 / 06 / 2024

kocaeli gayrimenkul projeleri

kocaeli gayrimenkul projeleri

KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM - DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 24-27 Kasım'da!

CNR Emlak-Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Kocaeli'de 39.1 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ilçesi, Çayırova ve Başiskele ilçelerinde yer alan 11 gayrimenkulü 39 milyon 127 bin 580 TL'ye satıyor...

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kocaeli Gölcük'te 28.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Kocaeli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 28 milyon 814 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Kocaeli'de 33.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Koceli Gölcük'te yer alan gayrimenkulü 33 milyon 504 bin 725 TL bedelle satışa çıkardı.

kocaeli gayrimenkul projeleri Haberi

kocaeli gayrimenkul projeleri


KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM-DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı. Yaklaşık ilci ay önce gerçekleştirilen kongrede ikinci kez göreve gelen KEM-DER Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KOTO yönetimi, emlakçılara başarılar diledi. Hacıoğlu, kendisine yapılan ziyarette Özdağ'a sektörle, toplantılarla ve yapacakları ile ilgili bilgi vererek bu konularla ilgili KOTO'nun da yanlarında olmasını temenni etti. Özdağise şehirlerde birilerinin bazılarını aşağıya çektiğini ve bunlara karşı dik durulması gerektiğini ifade etti. Özdağ ziyaret sonrasında getirdiği pişmaniyeyi Hacıoğlu'na hediye etti. Hacıoğlu ise getirilen hediyeyi makamında bulunanlara ikram etti. 

EMLAKÇILAR KANUNU Sektörle ilgili sıkıntılı bir süreç geçirildiğini ifade eden Hacıoğlu," Ülkenin inşaat anlamında dinamosuyuz. Çok ciddi hizmetler veriyoruz. Eline kazma kürek alan inşaat...