18 / 05 / 2024

Kocaeli Kuzey Yan Yol açıldı mı

Kocaeli Kuzey Yan Yol açıldı mı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Kocaeli Kuzey Metro Hattı 2024 programına alındı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve toplu taşımada yeni bir döneme imza atacak olan Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı’nın 95 milyar Türk Lirası yatırım hacmine sahip 1. aşaması, Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024 yatırım programına alındığı açıklandı.

Kocaeli'nin titreyen toprağında 486 canlı fay tehlikesi! 70 bin kişi diri fay hattı üzerinde yaşıyor!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kocaeli İl Temsilcisi Niyazi Temizkan, Türkiye genelinde 18 il ve 80'den fazla ilçe merkezinin altından 486 aktif fay hattının geçtiğini vurguladı.  İşte, Niyazi Temizkan'ın hayati önem taşıyan açıklamaları...

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli'de konutlar sanayi tesisi yanından taşınıyor!

Kocaeli'nin Körfez ve Dilovası ilçelerindeki sanayi tesislerinin yanında yer alan konutlar kentsel dönüşüm çalışmaları ile başka alana çalışacak. 

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kuzey Marmara Otoyolu hangi ilçelerdeki arsa fiyatlarını fırlattı?

Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması sebebiyle Kocaeli'nin Körfez ve Derince ilçelerindeki arazi ve tarlalara ilgi arttı. İlçelerdeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı yaşandığını belirtiyor.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Kocaeli Sanayi Odası'nın yeni tesisi yükseliyor!

Kocaeli Sanayi Odası binasının yanında yapımına başlanan sosyal tesisin inşaat çalışmaları devam ediyor. 40 metre derinliğe 59 adet kazık çakıldı daha sonra zemin betonu atıldı.

Kocaeli Kuzey Yan Yol açıldı mı Haberi

Kocaeli Kuzey Yan Yol açıldı mı

Başkan Karaosmanoğlu, yan yollar ve üst geçitler hakkında bilgi aldı


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürü Görkem Abbasoğulları’nın da eşlik ettiği incelemede, Başkan Karaosmanoğlu’na yan yolların ve yapılacak üst geçitlerin son durumu hakkında detaylı bilgi verildi.


BAŞKAN’A HARİTA ÜZERİNDE SUNUM YAPILDI


Ulaşım Dairesi Başkanı Yalçınkaya tarafından D-100 karayolu Yahya Kaptan Mahallesi güzergâhında yapılan, İzmit-Kartepe-Başiskele ilçelerinin kesişim noktası olan Goodyear kavşağındaki şantiyede, Başkan Karaosmanoğlu’na harita üzerinde detaylı bir sunum yapıldı. Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir...