06 / 05 / 2024

Kocaeli semt meydanı

Kocaeli semt meydanı

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Semt Kocaeli’de evler teslim edildi!

Pekdemir İnşaat'ın Kandıra Yolu üzerinde hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde teslimler gerçekleşti. Mart 2019'da yapılması planlanan teslimler 22 aydan 18 aya çekildi. 

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kartepe Kent Meydanı projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Semt Kocaeli'de teslimler Kasım'da!

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinin inşaatı 18 ayda tamamlandı. Cazip ödeme koşullarının sunulacağı projede teslimler Kasım 2018'de gerçekleşecek.

Semt Kocaeli'de erken teslim!

Semt Kocaeli'de inşaat süresi 22 aydan 18 aya, daire teslimleri ise Mart 2019’dan Kasım 2018’e çekildi...

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye yeni bir meydan inşa ediyor.

Kocaeli'nde imar planları kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Kocaeli'de yeşil alan ve meydan olarak değerlendirilecek olan Ömerağa Mahallesi’ndeki Halkevi olarak da bilinen alanda yer alan 28 dükkandan 23’ü yıkıldı.

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Semt Kocaeli Evleri’nde teslimler Mart 2019'da!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 15 blokta toplam 280 daire yer alıyor. Semt Kocaeli’nde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Kocaeli semt meydanı Haberi

Kocaeli semt meydanı


Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor. Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanı oturma alanları, saat kulesi, çay bahçesi ve süs havuzu ile bölge halkına hizmet verecek. Meydanın otopark kısmında çalışmalarda sona yaklaşılırken birinci katta ise saat kulesi yapımı hızla yükseliyor Zemin katta bulunan 108 araçlık otoparkın aydınlatma ve havalandırma sistemlerinin montajını tamamlayıp uyarı işaretlerinin boyamasını gerçekleştiren ekipler çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Araçların giriş ve çıkışlarını gerçekleştireceği noktalara elektronik turnike sisteminin montajını da yapan ekipler son düzenlemeleri yapıyor. Otoparkın üzeri ise vatandaşların sohbet edip dinlenebileceği şekilde...